poze concursul ia un om si o promovare a inceput

Concursul ,,Ia un om si-o promovare" a inceput!

Bucuresti , Bucuresti. Luni 13 Decembrie 2010 13:45 - Luni 3 Ianuarie 2011
B-ld Iuliu Maniu nr.13C, bl.D5, sc.1, et.3, ap.8, sector 6

Categorii: Jocuri si Concursuri

Faceti-va publice anunturile pentru locurile de munca vacante si intrati in concurs.

MeritAngajat.ro a dat startul la concurs! Societatile care ofera locuri de munca si le publica pe site intra automat in concurs. In urma tragerii la sorti castigatorul primeste servicii de promovare si marketing online.

Concursul are loc in perioada 13 decembrie 2010 – 3 ianuarie 2011, urmand ca pe 4 ianuarie sa fie tras la sorti castigatorul. Acesta primeste servicii de promovare si marketing online care vor fi prestate timp de o luna de catre de firma Merita Citit SRL. Strategia de promovare se stabileste de comun acord cu castigatorul.

,,Merit Angajat este un site gratuit, deci nu castigam nimic de pe urma firmelor care adauga locuri de munca. Acest site vine in ajutorul somerilor, dar momentan nu avem prea multe locuri de munca. Prin concursul <> speram sa le oferim membrilor o gama larga de locuri de munca. Daca am putea, am recompensa toate firmele care adauga anunturi, dar din pacate resursele sunt limitate, asa ca vom lasa calculatorul sa decida cina va castiga o campanie de promovare", sustine Alex Baran, director Merita Citit SRL.

Mediul online este din ce in ce mai dezvoltat, firmele si-au creat site-uri de prezentare sau magazine online. Internetul a devenit o importanta resursa de clienti. In acest context promovarea online are un rol important.

Publicati locuri de munca pentru societatea dumneavoastra ca sa intrati in concurs! Gasiti-va angajatul ideal si castigati o campanie de promovare online pentru a va aduce mai multi clienti.

Despre MeritAngajat.ro
MeritAngajat.ro a fost creat cu scopul de a uni persoane care se confrunta cu probleme pe piata muncii, dar are portile deschise tuturor celor interesati de informatii din acest sector. Serviciile sunt gratuite, necesitand doar crearea unui cont pentru a deveni membru al comunitatii.

Despre SC Merita Citit SRL
SC Merita Citit SRL ofera servicii de marketing online, SEO si SEM. Internetul este o importanta resursa de clienti, iar Merita Citit SRL va poate ajuta sa-i atrageti de partea dumneavoastra.

Mai multe detalii: http://www.meritangajat.ro/concurs

Comenteaza pe Facebook
alex

Adaugat in urma cu 3289 zile, 13 Dec. 2010

Adaugat de alexbaran

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 9 Dec 2019 - 23 Dec 2019
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 15 Dec 2019 - 15 Dec 2019
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Dec 2019 - 23 Dec 2019
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 9 Dec 2019 - 23 Dec 2019
  • Ai ceva de zis?

    .