poze eroii transformers i poneii my little pony vin in baneasa shop

Eroii Transformers și poneii My Little Pony vin în Băneasa Shop

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Aprilie 2015 16:00 - Duminică 5 Aprilie 2015
Baneasa Shopping City

Categorii: Jocuri si Concursuri

Hasbro îi invită pe cei mici să petreacă un weekend de distracție în Băneasa Shopping City alături de eroii din Transformers și simpaticii ponei My Little Pony. În zilele de 4 și 5 aprilie, între orele 16.00 și 19.00, Bumblebee, Optimus Prime și poneii My Little Pony îi așteaptă pe copii în centrul comercial pentru a petrece câteva ore pline de aventură.

La începutul primăverii, Hasbro dă startul distracției dedicate copiilor, alături de personajele din cele mai îndrăgite jocuri pentru copii. Doi dintre popularii eroi Transformers, Bumblebee și Optimus Prime, vin în Băneasa Shopping City să se distreze alături de fanii lor. Copiii prezenţi în mall vor avea ocazia să se joace timp de trei ore cu eroii lor preferaţi Trasformers din noua serie animată „Transformers Robots in Disguise” şi să interacţioneze cu Bumblee şi Optimus Prime.
În acelasi timp, Hasbro va organiza în Băneasa Shopping City şi activităţi desfăşurate împreună cu My Little Pony. Astfel, fetiţele vor putea descoperi universul vesel şi colorat My little Pony: vor avea la dispoziţie cele mai îndrăgite jucării şi vor putea să aleagă un semn drăgălaş cu care să le fie pictată faţa.
Weekend-ul de joacă alături de eroii Transformers și My Little Pony este primul eveniment dintr-o serie de activări pe care Hasbro le pregătește în acest an, special pentru cei mici. Astfel, producătorul de jocuri și jucării dorește să scoată în evidență caracterul educativ și distractiv al produselor din portofoliul său, dedicate copiilor și adolescenților. Mai multe informații despre figurinele Transformers și My Little Pony puteți găsi pe pagina www.hasbro.com/ro_RO sau pe paginile de Facebook www.facebook.com/MyLittlePonyRomania și www.facebook.com/TransformersRO.

Despre Hasbro
Hasbro este a doua cea mai mare companie producătoare de jocuri și jucării din întreaga lume. Misiunea companiei este una clară: aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află câteva dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop sau Play- Doh.
Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent unele dintre cele mai mari braduri de jocuri și jucării, dar și jocuri digitale și filme, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul a reușit să iasă în evidență de fiecare dată, prin inovația produselor și varietatea lor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 946

Eveniment postat de organizator

gabor s

Adaugat in urma cu 2798 zile, 01 Apr. 2015

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
coaching pentru traineri

Coaching pentru traineri

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 16 Decembrie 2022
atelier de ziua romaniei pictura tradi ionala pe lemn la sediu

ATELIER DE ZIUA ROMÂNIEI: PICTURĂ TRADIȚIONALĂ PE LEMN – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 2 Decembrie 2022
curs de pictura in culori acrilice la sediu

CURS DE PICTURĂ ÎN CULORI ACRILICE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 30 Noiembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .