poze ia ti permisul la distractie

Ia-ti permisul la distractie!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Iulie 2010 16:00 - Sâmbătă 31 Iulie 2010
Parc Herastrau, Intrare Charles de Gaulle

Categorii: Jocuri si Concursuri

Sambata 31 iulie, la Intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau va avea loc cea de-a patra editie a evenimentului „Ia-ti permisul la distractie!”. Toti copiii alaturi de parinti sunt invitati sa petreaca Ziua Distractiei si sa castige premii atractive la diversele concursuri si un premiu special, o bicicleta, la Tombola evenimentului. „Ia-ti permisul la distractie!” este organizat de ECDL ROMANIA in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Cyclopedia si Centrul Medical Unirea.

Intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau va fi sambata, 31 iulie a.c. incepand cu ora 16:00 locatia Zilei Distractiei, cand toti copiii impreuna cu parintii lor sunt invitati sa intre in jocurile ECDL.
Copiii trebuie sa caute pisica ECDL de la Intrarea Charles de Gaulle si sa se inscrie la unul dintre concursurile de vanatoare de indicii pe biciclete, role, masinute teleghidate, desen pe asfalt sau puzzle. Vor avea parte de multe premii, dar si distractie garantata.
Totodata, cu totii au sansa de a castiga o bicicleta de marca oferita de Cyclopedia la Tombola din cadrul evenimentului.

Primaria Municipiului Bucuresti este alaturi de ECDL ROMANIA si la cea de–a patra editie „Ia-ti permisul la distractie!”, anul acesta alaturandu-se evenimentului ca parteneri Cyclopedia si Centrul Medical Unirea ce va asigura asistenta medicala.

ECDL ROMANIA urmareste prin organizarea acestui eveniment implicarea in pregatirea tinerilor pentru accesul la tehnologia informatiei si includerea lor in societatea informationala.
ECDL ROMANIA va supraveghea strict toate activitatile desfasurate pe durata acestui eveniment.
Regulamentul concursurilor impreuna cu regulamentul Tombolei Cyclopedia sunt disponibile pe www.clickpeverde.ro .

Evenimentul face parte din campania de vara “Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA., care isi propune ca elevii obisnuiti doar cu activitatea in fata computerului sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecarui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personala si responsabila fata de mediul in care traieste.

ECDL ROMANIA

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 148 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.

Mai multe detalii: http://www.clickpeverde.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 899

Eveniment postat de organizator

ecdl romania

Adaugat in urma cu 5015 zile, 26 Iul. 2010

Adaugat de ecdlromania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .