poze concert coco montoya

Concert Coco Montoya

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2009 20:00
Hard-Rock Cafe

Categorii: Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci

Unul dintre cei mai importanti chitaristi de pe scena Electric - Blues -ului mondial, numit cel mai bun artist de Blues contemporan in 1996 la premiile W.C. Handy, COCO MONTOYA va concerta in premiera est-europeana la Bucuresti, pe 2 septembrie 2009, la Hard Rock Cafe.

Cu o cariera de peste 30 de ani, chitaristul si vocalul Coco Montoya s-a impus in lumea Blues- rock-ului prin tehnica sa absolut inedita, stilul exploziv si vocea puternica. De la inceputurile sale ca baterist, colaborarea cu Albert Collins si John Mayall si pana la statutul actual de chitarist de Electric Blues, Montoya si-a castigat reputatia prin ani de munca si turnee in toata lumea.

Montoya a performat alaturi de trupa sa pe scena celor mai importante festivaluri internationale, precum New Orleans Jazz & Heritage Festival, Chicago Blues Festival, San Francisco Blues Festival sau International Jazz Festival, Canada.

In deschiderea concertului lui Coco Montoya de la Bucuresti va performa George Baicea Electric Blues Band, proiectul lui George Baicea, unul dintre cei mai buni chitaristi de Electric Blues din Romania.

Concertul face parte din seria de "anotimpuri ale Blues-ului", Blue Moods, care poarta semnatura Ioan Big, Head of Design Event Plus si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului. Event Plus doreste sa aduca in Romania, o data la trei luni, cu o frecventa menita a respecta anotimpurile, artisti cu renume international din domeniul Blues-ului si cu un aport unic in ceea ce priveste calitatea si complexitatea interpretarii. Fiecare dintre acestia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeasi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown, Papa George, John Hammond si Eric Sardinas.

Pret bilet: 75 de lei.
Bilete: myticket.ro.
*** sursa: muzica.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 722
Cuvinte cheie: Bluesrock , party , jazz , rock , Evenimente Bucuresti
vinsieu

Adaugat in urma cu 3679 zile, 23 Iun. 2009

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

Alte Evenimente din Bucuresti
management de proiect 35 contact hours pmp

Management de Proiect, 35 contact hours PMP

Bucuresti, Bucuresti. 22 Iul 2019 - 25 Iul 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iul 2019 - 28 Iul 2019
summer well 2019

Summer Well 2019

Bucuresti, Bucuresti. 10 Aug 2019 - 11 Aug 2019
concert metallica la bucuresti in 2019

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 14 August 2019
  • Ai ceva de zis?

    .