poze sub terra art
poze sub terra art poze sub terra art poze sub terra art

Sub Terra Art

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Aprilie 2023 08:00 - Duminică 9 Aprilie 2023
Strada. Bărăției 52

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri , Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 30/50

SUB TERRART FEST este un festival de arte performative ce include o diversitate de forme de manifestare artistică: arte vizuale, recitaluri acustice, poezie, DJ-ing, open mic și altele. Intrarea este liberă, dar donațiile artistice sunt apreciate, spun organizatorii. Evenimentul va avea loc la Katakomba, un spațiu neconvențional și versatil dedicat tuturor formelor de artă deschis într-o zonă cosmopolită a Bucureștiului.

Evenimentul SUB TERRART FEST începe vineri, 7 aprilie, la ora 20, cu vernisajul „Desăvârșire” unde vizitatorii vor avea ocazia de a admira lucrările unor artiști tineri, expuse în spațiul generos de la Katakomba, în tandem cu expoziția „Pânze albe” by Dana Marijuana, artista care demonstrează că rap-ul și pictura merg mână în mână. O a treia expoziție - RETROtech, întoarce în timp, la muzica magnetofoanelor vechi, pickupuri, radiouri, gramofoanane și tehnologie din perioada pre- și post- comunistă. Un moment poetic de excepție este programat în mijlocul expozițiilor, cu performance-ul lui Ronin Terente - actor, blogger, interpret, poet - venit special din Republica Moldova pentru acest eveniment, cu proiectul său „3.33”. Vor mai citi poezie contemporană: Alex Higyed și Alina Pietrăreanu, apoi urmează OPEN MIC și OPEN DESK pentru publicul care vrea să devină parte din eveniment: 2 contexte ”OPEN” în care poeții și DJ-ii se pot manifesta liber în spațiul de la KATAKOMBA.

Ziua de sâmbătă, 8 aprilie, este dedicată muzicii, introdusă subtil și sublim cu un recital de Hand Pan cu Arthur & Friends (cu începere de la ora 12), urmat de un segment de recitaluri strict acustice (piano/guitar session) ce-i vor avea drept protagoniști pe artiștii LUNAtech SOUND: Diana Yo, Ale§ia, w.ARIA, Andrea Tomulescu, DEBU și bine-cunoscuta trupă El Negro. Seara se lasă pe ritmuri afrobeat & jazz cu super-proiectul Ubuntu People (Cătălin Milea & Johnny King), iar de la ora 22 schimbăm pe electro cu East Noise, zik și DJ KANGHU (China), invitatul special al serii.
Pentru duminică, 9 aprilie, organizatorii au plănuit o întâlnire relaxată și specială cu celebra solistă de jazz Maria Răducanu. De la ora 14:00, aceasta va recita, va cânta ”LA CAFEA CU MARIA”, într-un show atipic de după-amiază.
Urmează exclusiv VINYL SESSION cu Sunday Service și Selector Exodus, cu un set de ROOTS & CULTURE, iar de la ora 18, este programată o sesiune de muzico-poezie cu actorul Răzvan Ionescu în primul lui performance pe versuri proprii + live music.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/730346948637988/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 347

Eveniment postat de organizator

bogdan negroiu

Adaugat in urma cu 379 zile, 07 Apr. 2023

Adaugat de Lunatech Sound

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .