poze inaugurarea salii de spectacole teatrelli
poze inaugurarea salii de spectacole teatrelli poze inaugurarea salii de spectacole teatrelli

Inaugurarea salii de spectacole teatrelli

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Noiembrie 2013 20:00
Piata Alexandru Lahovari, nr. 7

Categorii: Muzica si Concerte , Inaugurari

creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti va invita la inaugurarea salii de spectacole teatrelli, care va avea loc printr-un recital al maestrului Nicu Alifantis si prin piesa de teatru „7 zile din viata lui Simon Labrosse”!

„teatrelli - theatre, music & more” - o noua sala de spectacole in peisajul cultural bucurestean

In data de 22 noiembrie 2013, creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti va inaugura sala de spectacole „teatrelli - theatre, music & more” cu un recital Nicu Alifantis „ALI- fantis și cei 40 de coti”.

Artist multipremiat, cu 18 albume lansate si un portofoliu in care regasim peste 4000 de concerte si mai mult de 100 de piese de teatru pentru care a compus coloana sonora, Nicu Alifantis va serba, prin acest concert, alaturi de publicul sau, 40 de ani, sau asa cum se spune in popor, “coti”, de activitate artistica.

Avand o capacitate de 72 de locuri, cu o ambianta chic si primitoare, „teatrelli - theatre, music & more” se distinge in Capitala ca o locatie artistica de confort rafinat care isi propune sa ofere bucurestenilor un spatiu multicultural de exceptie.

Sambata, 23 noiembrie 2013, bucurestenii sunt invitati la piesa de teatru „7 zile din viața lui Simon Labrosse”, in regia lui Dan Tudor, o comedie postmodernista despre incercările lipsite de succes ale unui tanar aflat in mijlocul unei societati alienante: „7 zile din viata lui Simon Labrosse e un spectacol despre imposibilitatea de adaptare a tinerilor la rigorile vietii cotidiene; permanenta cautare de sine si, uneori, in sine, a unui scop, tel propriu, personal; dorinta de a fi ''altfel'', de a fi ''ca mine'', de a fi ''eu''; vise, ganduri, spaime, motive ale eternei intrebari: Noi cum facem sa fim?'', a declarat Dan Tudor.

Biletele vor putea fi achizitionate la sediul creart din Piata Alexandru Lahovari nr.7 sau online, prin reteaua Myticket.ro. Programul extins al „teatrelli – theatre, music & more” va fi disponibil in curand pe site-ul creart.

Situata central, in Piata Alexandru Lahovari nr.7, la cativa pasi de Piata Romana, sala „teatrelli - theatre, music & more” va gazdui, incepand cu data deschiderii, in fiecare joi, vineri si sambata, spectacole de teatru, muzica si dans.

Mai multe detalii: http://creart.ro/teatrelli/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 868

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 2162 zile, 21 Nov. 2013

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 27 Oct 2019 - 27 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .