poze concert frisky grooves la blues cafe centrul vechi
poze concert frisky grooves la blues cafe centrul vechi poze concert frisky grooves la blues cafe centrul vechi poze concert frisky grooves la blues cafe centrul vechi

Concert Frisky Grooves la Blues Cafe Centrul Vechi

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Octombrie 2017 19:00 - Vineri 27 Octombrie 2017
Centrul Vechi, Strada Covaci 6-8/ Intrarea Soarelui

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Alte Evenimente

Vineri, 27 octombrie, Blues Cafe Centrul Vechi si Frisky Grooves organizeaza un concert un concert cu muzica live pentru toti iubitorii de muzica buna.

Evenimentul are loc incepand cu ora 19.30, la Blues Cafe Centrul Vechi (Strada Covaci 6-8/ Intrarea Soarelui) si va cuprinde un spectacol sustinut de formatia Frisky Grooves, alaturi de preparate traditionale, intr-un decor al perioadei interbelice.

În peisajul artistic extins, muzica s-a bucurat întotdeauna de un statut privilegiat, acest lucru determinându-i pe cei din Frisky Grooves să expună povești și sentimente prin intermediul unor teme și ritmuri ce ne trimit către marile nume din lumea Blues, Jazz, RnB, Soul și Rock, cu fuziuni de nuanțe alternative din muzica contemporană.

Sunt invitati sa participe iubitorii de muzica blues, jazz, RnV, soul si rock, jurnalistii din domeniul cultural si lifestyle, alaturi de publicul larg.

Participarea este gratuita.

Vă așteptăm cu drag!

Deoarece este o zi speciala, va rugam sa confirmati participarea folosind datele de contact de mai jos!

Rezervari: 021 313 1192 / 0742 141 113
Email: restaurant@blues-caffe
Website: www.blues-caffe.ro


Despre Blues Cafe
Deschis in iulie 2017, Blues Cafe Bucuresti face parte din Blues Cafe World, o franciza creata cu peste 5 ani in urma.

Inca de la deschidere, Blues Cafe iese in evidenta prin designul asemanator unei cafenele din New Orleans, in stilul anilor '30-'40, cu ornamente inspirate de perioada interbelica. Cafeneaua este situata in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Covaci nr. 6-8, intr-o zona plina de legende, istorie, mituri urbane si muzica buna. Unul dintre principalele obiective Blues Cafe este promovarea blues-ului si a genurilor muzicale infratite. Periodic, Blues Cafe organizeaza activități de tip „jam-session” la care sunt invitati sa participe iubitori ai muzicii de calitate.

Fiind deschis in inima Bucurestiului, Blues Cafe este un loc pentru prieteni, un amestec perfect de muzică live și mancare traditionala romaneasca, un local deosebit, cu o atmosferă de excepție. De asemenea, detine un personal de o profesionalitate exemplară, cu servire si comportament ireproșabile.

In fiecare dupa-amiaza, cafeneaua ofera un meniu preponderent traditional, cu accente urbane la care se adauga mai multe varietati de pizza (unul dintre putinele preparate straine incluse in meniu).

În prezent, Blues Cafe este una dintre putinele cafenele de sine-stătătoare din Capitală, în care se poate lua cina pana la ore tarzii din noapte și singurul local din București in care se poate asculta live blues si muzica soul.

Despre Frisky Groves
Frisky Grooves este o formatie alcatuita din Ștefania Cristea și Adam Popa, cu Teo Gae colaborator în cadrul anumitor evenimente. Fiecare artist are un traseu profesional diferit reunindu-se pentru concerte:

Ștefania Cristea, 18 ani, a participat la diferite festivaluri până la vârsta de 16 ani, în 2016 a fost la Eurovision în backing vocals în echipa Xandrei.

Teo Gae, 16 ani, este calificat în prezent la etapa națională din cadrul Festivalului Toamna Baladelor, secția solist+acompaniament.

Adam Popa, 20 ani, multi-instrumentist autodidact, student la Universitatea Națională de Muzică București, la secția de compoziție-muzică ușoară.

Trupa abordeaza diferite genuri muzicale, printre care RnB contemporan, Blues, Jazz, Soul, Rock'n'Roll și Pop, reinterpretandu-le. Formatia considera că interpretul drept un al doilea compozitor, de aceea preia compoziții consacrate carora le dau o forma proprie actualizata.

Mai multe detalii: http://www.blues-caffe.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1303
larisa toader

Adaugat in urma cu 2369 zile, 24 Oct. 2017

Adaugat de Russenart

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .