poze dekadens live in tago mago
poze dekadens live in tago mago

Dekadens live in Tago Mago

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Iulie 2010 22:00
Strada Sperantei nr. 21

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Alte Evenimente

Dekadens live in Club Tago Mago - 1 iulie ora 22:00 in deschidere - The Division of Joy

Dekadens se regrupeaza in 2010: o noua solista, primul tobosar revine, iar Janin Pasniciuc, fondatorul trupei, ramâne în continuare “maestrul de ceremonii.”
Anul trecut Dekadens a avut parte de unul dintre cei mai buni ani pentru o formatie indie din zona underground româneasca, dar acesta a fost si anul cu cele mai multe evenimente neplacute: schimbari de componenta repetate, rezilierea contractului cu casa de discuri, scandaluri media. În martie 2009 cei patru pleaca în turneu în CANADA si S.U.A. timp de o luna întreaga. Cele mai importante date din turneu fiind: FESTIVALUL SXSW(AUSTIN ,TEXAS), CMW(TORONTO, CANADA). Numai ca, pe tarâm strain, solista trupei, BECKY ELIAN, decide sa paraseasca formatia si tara adoptiva, România, si sa se stabileasca în TORONTO.
În vara, cei trei Dekadens ramasi alaturi de o noua colega ROXANA MOCANU se pregatesc sa plece la un festival în MACEDONIA , BITFEST BITOLA, însa cu trei zile înainte de plecare sunt anuntati telefonic ca ROADRUNNER MUSIC - casa de discuri - renunta la serviciile lor.

Urmeaza o perioada obscura pentru formatie, nepotrivirile de caracter si tensiunile acumulate între membrii trupei spunându-si cuvântul. La aceste inconveniente se adauga si implicarea într-o serie de scandaluri de presa, fara acoperire, fabricate de fosta casa de discuri. În aceste conditii, JAN, fondatorul trupei si detinatorul numelui de drept, se decide sa puna capat colaborarii cu ceilalti trei colegi. În luna octombrie trupa anunta ca îsi înceteaza activitatea si anuleaza concertele care urmau sa aiba loc. La începutul anului 2010, tobosarul din line-up initial, FLORIN DINU, decide sa revina în formatie, au loc discutii si cu MIHAI ANDREI – bass. Un prieten vechi al trupei, RAZVAN RADULESCU (COMA , A.K.A DJ HEFE), gaseste înlocuitorul perfect pentru solista stramutata pe continentul american, în persoana ANDREEI LUPESCU, solista trupei GRIN. Mihai declina invitatia, postul de bassist fiind luat de un sampler MOOG. Încep repetitiile si apar primele piese noi dupa o pauza de 6 luni.
În prezent trupa este în studio pregatind cel de-al doilea disc, care ar putea sa apara în toamna acestui an, fiind în lucru si un miniturneu national care are deja confirmate orasele: CLUJ NAPOCA, DEVA, BUCURESTI, in decurs de confirmare IASI, SUCEAVA, TIMISOARA.
Probabil cea mai importanta stire este aceea ca ex-solistul legendarei trupe MISFITS : MICHALE GRAVES va cânta alaturi de ANDREEA si colegii, pe una din piesele viitorului album.

Line –up:
Janin Pasniciuc- chitara, sampler
Florin Dinu- tobe
Andreea Lupescu – voce

Mai multe detalii: http://www.pubbing.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 712
Cuvinte cheie: Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 5044 zile, 28 Iun. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .