poze ambasadorii bunavointei la clubul taranului

Ambasadorii bunavointei la Clubul Taranului

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Noiembrie 2011 20:00
Kiseleff 3

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Hand 2 Hand si Prom’Art Creative va asteapta la un eveniment de calitate si caritate:AMBASADORII BUNAVOINTEI vineri, 18 noiembrie 2011 , ora 20 la Clubul Taranului din Kiseleff!

Tom Andreassen (absolvent cu media maxima intre 10.000 cursanti ai New York Institute of Photographie) prezinta o expozitie personala de fotografie cu vanzare (cu exemplare special selectate si niciodata multiplicate in mai mult de 5 exemplare).

In plus, aduce in Romania cativa muzicieni scandinavi in plina ascensiune intre care Magnus Granholt- solistul Trupei GLOFICATION (Norvegia ) si ViVi (Suedia) ,cea care de un timp bun isi doneaza incasarile din vanzarile muzicale in sprijinul copiilor orfani.

Alaturi de artistii scandinavi , SILVIA STEFANESCU, CORNELIA TIHON & RENT A BAND , ALINA MANOLE, MARIA RADUCANU si Cvartetul QUARTUS vor veni fiecare cu cate un microrecital special , ajutand la realizarea unei seri greu de uitat. Toate incasarile din biletele de intrare la concert (cu prêt de 35 RON) si din vanzarea fotografiilor (cu prêt de pornire :50 RON) se vor constitui in fondurile necesare acoperirii cheltuielilor cu continuarea scolarizarii copiilor adoptati de la Mogosoaia.

La randul lor, micutii locatari ai centrului de la Mogosoaia, au pregatit si ei ceva pentru “taticul adoptiv” si publicul de la Clubul Taranului: imnul organizatiei Hand 2 Hand (unde cotizeaza si activeaza 1395 de scandinavi strict in sprijinul copiilor din Romania si India) si piesa “Skifry Himmel” (Cer fara nori) – hit al folk-ului norvegian al carui autor este Bjorn Eidvag , cel care la inceputul anilor ’90 traducea in norvegiana cantecul lui Vali Sterian “Nopti” (“Vino,Doamne!”).

Mai multe detalii: http://www.inparc.ro/evenimente/detalii/573/ambasadorii-bunavointei.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 987
popadriana

Adaugat in urma cu 4519 zile, 14 Nov. 2011

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .