poze bal unatc in club colectiv

Bal UNATC in Club Colectiv

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 14 Decembrie 2014 22:00 - Duminică 14 Decembrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale” va invita la ”Balul UNATC”, o productie proprie de mare anvergura si amuzament, pe 12 decembrie la Club Colectiv.

Cu o distributie tanara si talentata, piesa va fi interpretata de voi toti, cu un rol indispensabil in distractia colectiva. Ringul de dans, scena de improvizatie, miscare si socializare, va fi energizat la cote maxime de ilustratia muzicala asigurata de Golan, colectiv local de armonii eclectio-electronice, alaturi de Amon, MoonSound si Snups X Bandesnaci.

Crew-ul Golan propune o interpretare originala a muzicii electronice locale, ce va fi sustinuta printr-un ansamblu de instrumente live, scratch-uri fine si versuri mieroase.

Miscarea scenica este mult-asteptata si incurajata, asa ca va asteptam la Balul Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale”, pe 12 decembrie la Club Colectiv, sa facem spectacol!

Biletele pentru aceasta reprezentatie de distractie sunt disponibile in avans la pretul de 15 lei in incinta UNATC. in seara evenimentului acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 20 de lei, incepand cu ora 22:00.

LINEUP:

Golan (Bucuresti/RO)

Colectivul Golan, originar din Bucuresti, este compus din Alex, Mihai si Ernesto, trei baieti cu multe talente si abilitati, dintre care la cele muzicale exceleaza - percutie, clape, trompeta, flaut, voce si platane la pachet. Proiectul strengaresc, denumit de baieti la caterinca o ”firma muzicala”, a castigat rapid teren, in anul 2014 regasindu-se adesea pe line-up-uri de petreceri si concerte notabile.

Ei insisi niste ”party people”, Golan-ii prefera sa abordeze un pic diferit muzica electro produsa in Romania, dandu-i un vibe visator, pe care te poti balansa in lumea ta, fie ca o asculti acasa, la birou sau la un concert de-al baietilor.

Combinatia sarmanta de instrumente live, electro-mixaje fresh si versuri sexoase, interpretate intr-o tonalitate misterioasa, explica furtuna de aplauze si declaratii de dragoste cu care sunt primiti la fiecare live act. Daruind de fiecare data o experienta acustica super-melodioasa, gasca de Golan-i muzicali prepara un mix de dance, electro, soul, cu influente bossa nova caruia nu-i poti rezista.

Amon (Bucuresti/RO)

Loial muzicii dar nu unui gen in particular, DJ Amon se muleaza dupa vibe-ul publicului in fata caruia mixeaza, scotand din desaga sa ritmuri de Drum’n’Bass, nu-jazz, funky breaks, dubstep sau indie-dance.

Printre cei cu care a impartit scena, se numara nume marcante de talie internationala ca DJ VADIM, Chinese Man, Foreign Beggers, dar si artisti locali aclamati ca Aria Urbana, Limun sau Gojira.

BILETE:
20 lei – in avans
25 de lei – la intrare

Pret bilet: 20/25

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 781
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3427 zile, 07 Dec. 2014

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .