poze basswise cu bare noize bar 9 dodge fuski la sala polivalenta

Basswise! cu Bare Noize, Bar 9, Dodge & Fuski la Sala Polivalenta

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 29 Septembrie 2012 22:00
Calea Piscului 10

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Petrecerea are loc in foaierul Salii Polivalente din Bucuresti.

BILETE
- in avans la Ollie Gang Shop (Blanari 12, Bucuresti), 25 Lei
- la intrare in seara evenimentului, 35 Lei

Daca altii numara bobocii toamna, noi vom numara liniile de bass de pe trackurile celor mai faimoase duo-uri din scena dubstep. Trebuie sa recunoastem ca nu am mai avut un line-up atat de solid si divers de ceva vreme, asa ca sa-i luam pe rand:

BAR 9 au reusit deja sa isi puna amprenta pe intreaga scena dubstep. S-au facut remarcati prin basslineurile lor intunecate, cu o aroma de grime. ”Midnight”, „Piano Tune”, faimosul remix Example „Kickstarts” si nenumaratele remixuri pentru Noisia, Eurythmics si Paul Harris i-au propulsat direct in randurile jucatorilor majori, piesele lor fiind incluse in seturilor unora ca Pendulum, Nero, Subfocus.


BARE NOIZE, un alt dubstep duo de success major, semnati la labeluri precum Audio Freaks, Buygore, Z-Audio si colaboratori de cursa lunga cu Skrillex. Degeaba incercam sa evitam cliseul „un dubstep evoluat a carui limite sunt impinse peste barierele normale” pentru ca Daniel si Ollie exact asta fac.

DODGE & FUSKI, last but not least, dubstep bruvs din orasul care-I scoate pe toti muzicienii bestiali – Bristol. Fac parte din labelul “Never Say Die” alaturi de atrtisti precum Foreign Beggars, Freestylers, 501, label boss SKisM, Zomboy si multi altii. Cu milioane de view-uri pe canalul de Youtube UKF datorate unor hituri precum “Pornstep” sau “Python” si tutorialelor de productie dubstep, Dodge & Fuski au reusit sa isi creeze un nume influent pe scena dubstepului.

LAST MINUTE ADDITION! True Badness promoter, heavy dubstep head, TOMMY GUN revine dupa ce a facut ca scena Dungeon de la Outlook Festival sa fie printre cele mai cautate in ziua de sambata a festivalului.

Local support asigurat de catre misteriosul QUBA, un bucurestean cunoscut mai mult in randurile iubitorilor de dubstep din Vest decat pe plan local. Cu o productie variata, 8000 subscriberi pe YouTube si perspectivele unei semnaturi la un label faimos, ne asteptam la lucruri mari de la acest newcomer! O alta surpriza placuta este asigurata de tanarul ALEX DARK, care pe langa dubstep experimenteaza si cu soundul tropical al moombahtonului – un sound atat de popular in restul lumii si totusi atat de putin popularizat la noi.

Mai multe detalii: http://www.feeder.ro

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
pavalut

Adaugat in urma cu 2825 zile, 10 Sep. 2012

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .