poze crew love la arenele romane

Crew Love la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Octombrie 2013 22:00
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Crew Love la Arenele Romane din Bucuresti

Sâmbătă, 19 octombrie 2013, începând cu ora 22:00, la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc evenimentul Crew Love ce îi aduce la butoane pe Wolf + Lamb, Soul Clap, Pillowtalk şi No Regular Play.
Wolf + Lamb sunt Zev “Wolf” Eisenberg și Gadi “Lamb” Mizrahi au ajuns sa traiască comunal la registrul lor de la New York Marcy Hotel. Pe timpul iernii, gaşca se mută la Miami unde devin gazda showurilor de la Electric Pickle. În calitate de producători, Wolf + Lamb sunt renumiți pentru deep house-ul lor lent, meditativ, iar următorul lor album – titlul de lucru bazat pe o poveste adevărată – va avea doar două piese dance.
Eli “Elyte” Goldstein şi Charles “Cnyce” Levine trăiesc într-o epocă funk, disco, new jack swing, pentru a intra în starea ce îi ajută să producă un dance-pop strălucitor, absurd, ce se găseşte şi pe albumul lor de debut, “Efunk”. Soul Clap a lansat cu mândrie Soul Clap Records, un label care scoate piese doar pe vinil.
Pillowtalk fac muzică cu toată seriozitate de rigoare, muzică inspirată şi minunat originală. Cu influenţe variind de la Beach Boys la Sam Cooke, de la Freddie Hubbard la Harry Nilsson şi de la Larry Heard la Theo Parrish, este clar vizibil că aceşti oameni sunt conduşi de partea dreaptă a creierului lor.
Studenții multi-instrumentişti, colaboratori ai Orchestrei Minnesota, Greg Paulus şi Nick DeBruyn sunt, probabil, actul cel mai original, Wolf + Lamb. Cei doi ce formează proiectul, No Regular Play, s-au cunoscut la vârsta de 8 ani în St Paul, Minnesota, uniţi de o iubiri reciprocă, precoce, pentru legendele de hip-hop şi jazz precum A Tribe Called Quest, J Dilla, Miles Davis, John Coltrane şi Herbie Hancock.
Biletele pentru Crew Love la Bucureşti se pot achiziţiona în seara evenimentului la preţul de 30 lei până la ora 00:00 şi 40 de lei după această oră.

Mai multe detalii: http://www.iconcert.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3852 zile, 08 Oct. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .