poze de kolectiv 2014 la halele carol

DE.KOLECTIV 2014 la Halele Carol

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Septembrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Pe 06 septembrie Rokolectiv isi schimba iar prefixul.

La initiativa Goethe Institut, DE.KOLECTIV se muta pentru o noapte la Halele Carol (fosta fabrica Steaua Rosie/ Hesper), cu un program dedicat exclusiv muzicii electronice germane.

DE.KOLECTIV revine anul asta cu doua act-uri reprezentative pentru platforma experimentala Berlin Current: duo-ul post-industrial- techno Oake, excentricul texan adoptat de Berlin, Lotic, precum si doua figuri-cheie ale scenelor din Koeln si Hamburg: Christian S si Helena Hauff.

OAKE (DE)

Oake sunt un duo a carui estetica dark se trage din catacombele trecutului industrial si prezentul technoid al Berlinului, desi sound-ul raw, influentele folk si vibe-ul ezoteric ii plaseaza mai degraba alaturi de act-uri post-industriale/noise britanice ca Demdike Stare, Carter Tutti sau Coil. Percutii tantrice, sunete electronice discrete, voci posedate, reverburi si distorsionari, o estetica inspirata din literatura si film sau, pe scurt Blackest Ever Black, un label fetisist cult din penumbre londoneze, unde Oake coabiteaza cu Raime, Lustmord, Cut Hands sau Psychic Youth.

HELENA HAUFF (DE)

Tot din anturajul Blackest Ever Black, dar ceva mai dedicata clubului, Helena Hauff este o DJ-ita / producatoare din Hamburg, rezidenta a ueber-legendarului club din port, Golden Pudel. Helena Hauff are reputatia de a carboniza dancefloor-ul, cu seturi care migreaza de la techno la acid, Chicago si minimal wave cu o dexteritate de invidiat. in productiile proprii, sound-ul este analog si inregistrat ca live jam cu drum machines, sintetizatoare si un magnetofon. De ascultat albumul solo de debut, Actio Rectio, precum si colaborarea cu F#X la PAN records.

LOTIC (DE/US)

Houston, we have a problem! Lotic s-a relocat la Berlin. Nascut in Texas, J’Kerian Morgan, un producator excentric de r&b, bass si pop distopic, traieste actualmente la Berlin, unde este rezident al evenimentelor Dissonance si Janus. La 24 de ani, Lotic este reprezentativ pentru o generatie noua de artisti americani care au fugit de American-ness, adica de acea conditie a artistului intr-un context al nightclubbing-ului unde nu e loc pentru experiment si “ciudati”, iar usile se inchid la 2AM.

CHRISTIAN S. (DE)

De Cómeme, label-ul care orbiteaza in jurul lui Matias Aguayo, am povestit deja in diverse ocazii, dar Christian S, DJ-ul care face Koeln-ul ceva mai wild de prin anii ‘90 incoace, e un nume nou la Bucuresti. Un final de Dekolectiv cu povesti house, sud-americane, africane si disco psihedelice, spuse à la Cómeme.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 718
popadriana

Adaugat in urma cu 1882 zile, 27 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 27 Oct 2019 - 27 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .