poze de kolectiv 2014 la halele carol

DE.KOLECTIV 2014 la Halele Carol

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Septembrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Pe 06 septembrie Rokolectiv isi schimba iar prefixul.

La initiativa Goethe Institut, DE.KOLECTIV se muta pentru o noapte la Halele Carol (fosta fabrica Steaua Rosie/ Hesper), cu un program dedicat exclusiv muzicii electronice germane.

DE.KOLECTIV revine anul asta cu doua act-uri reprezentative pentru platforma experimentala Berlin Current: duo-ul post-industrial- techno Oake, excentricul texan adoptat de Berlin, Lotic, precum si doua figuri-cheie ale scenelor din Koeln si Hamburg: Christian S si Helena Hauff.

OAKE (DE)

Oake sunt un duo a carui estetica dark se trage din catacombele trecutului industrial si prezentul technoid al Berlinului, desi sound-ul raw, influentele folk si vibe-ul ezoteric ii plaseaza mai degraba alaturi de act-uri post-industriale/noise britanice ca Demdike Stare, Carter Tutti sau Coil. Percutii tantrice, sunete electronice discrete, voci posedate, reverburi si distorsionari, o estetica inspirata din literatura si film sau, pe scurt Blackest Ever Black, un label fetisist cult din penumbre londoneze, unde Oake coabiteaza cu Raime, Lustmord, Cut Hands sau Psychic Youth.

HELENA HAUFF (DE)

Tot din anturajul Blackest Ever Black, dar ceva mai dedicata clubului, Helena Hauff este o DJ-ita / producatoare din Hamburg, rezidenta a ueber-legendarului club din port, Golden Pudel. Helena Hauff are reputatia de a carboniza dancefloor-ul, cu seturi care migreaza de la techno la acid, Chicago si minimal wave cu o dexteritate de invidiat. in productiile proprii, sound-ul este analog si inregistrat ca live jam cu drum machines, sintetizatoare si un magnetofon. De ascultat albumul solo de debut, Actio Rectio, precum si colaborarea cu F#X la PAN records.

LOTIC (DE/US)

Houston, we have a problem! Lotic s-a relocat la Berlin. Nascut in Texas, J’Kerian Morgan, un producator excentric de r&b, bass si pop distopic, traieste actualmente la Berlin, unde este rezident al evenimentelor Dissonance si Janus. La 24 de ani, Lotic este reprezentativ pentru o generatie noua de artisti americani care au fugit de American-ness, adica de acea conditie a artistului intr-un context al nightclubbing-ului unde nu e loc pentru experiment si “ciudati”, iar usile se inchid la 2AM.

CHRISTIAN S. (DE)

De Cómeme, label-ul care orbiteaza in jurul lui Matias Aguayo, am povestit deja in diverse ocazii, dar Christian S, DJ-ul care face Koeln-ul ceva mai wild de prin anii ‘90 incoace, e un nume nou la Bucuresti. Un final de Dekolectiv cu povesti house, sud-americane, africane si disco psihedelice, spuse à la Cómeme.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 731
popadriana

Adaugat in urma cu 1975 zile, 27 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 26 Ian 2020 - 26 Ian 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .