poze finnebassen la studio martin

Finnebassen la Studio Martin

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 2 Februarie 2013
Iancu de Hunedoara 61

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Finnebassen va mixa pe 2 februarie 2013 la Studio Martin

Finnebassen este un producator renumit international si se pare foarte indragit (inclusiv in tara noastra), pana in prezent a semnat release-uri la label-uri precum: Electronique Digital, NastyFunk Records, Noir Music, Sleazy Deep, Supernature Records, The House of Disco Records si altele.

Ultima prestatie din Romania a fost sustinuta in seara de 8 decembrie 2012, in cadrul eveninmentului de lansare a brand-ului autohton Teddy Bear, o seara cu multe evenimente importante in oras (amintim in treacat Ricardo Villalobos @ Kristal Club), dar totusi locatia in care a mixat a fost plina de petrecareti veniti atat pentru vizita in premiera a artistului, dar si pentru lansarea noului brand de petreceri.

In calitate de producator a scos recent un remix pentru piesa Out Of Time produsa de catre Teenage Mutants, semnat prin Nurvous Records.

Pana cand vom avea ocazia sa il revedem si sa il reascultam live pe Finnebassen, artistul are deja programate cateva evenimente destul de interesante, in seara de 30 decembrie va mixa in Amsterdam @ Deep House Closing 2012 @ Westerunie, unde va performa impreuna cu Jamie Jones, Laura Jones, Todd Terje, Alex Arnout, Noir si multi altii, urmand ca in seara de 1 ianuarie sa fie invitat in cadrul unui eveniment tot din Olanda, in seara de 5 ianuarie va mixa la Lieblingsmusik in Hive Club din Zurich (Elvetia), continuand cu Germania in club Artheater din Koln, in Mexic @ La Santanera, locatie situata pe Playa del Carmen, sub egida The BPM Festival.

Finnebassen se afla in relatii excelente cu artisti foarte apreciati la noi in tara, precum Solomun, Hot Since 82, Djuma Soundsystem, Alex Niggemann, Gabriel Sordo, Hunter/Game, The Mekanism, Blond:ish si altii.

In seara de 2 februarie cu siguranta va reusi sa distreze publicul cel putin la fel de bine ca la precedenta sa vizita pe meleaguri dambovitene.

Mai multe detalii: http://www.nights.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2372
popadriana

Adaugat in urma cu 4112 zile, 25 Dec. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .