poze hospitality romania 2013 la arenele romane

Hospitality Romania 2013 la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Mai 2013 22:00
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Vineri 17 mai la Arenele Romane: HOSPITALITY ROMANIA 2013 @ arena dnb

De peste 10 ani, Hospitality este cel mai tare eveniment de club din Marea Britanie și mai recent din întreaga lume, care reunește artiști ai label-ului-titan britanic de drum and bass, Hospital Records. Evenimentele Hospitality sunt adevărate experiențe, fiind faimoase pentru performance-urile hiper-aclamate ale invitaților și atmosfera explozivă și prietenoasă în același timp. Nu e de mirare că numărul de partygoeri și fani ai fenomenului e de ordinul miilor, aflându-se în continuă creștere.

După ce anul trecut i-am avut ca invitați pe High Contrast, Logistics și S.P.Y., în 2013 îl vom vedea pentru prima dată la arena dnb pe cofondatorul și CEO-ul Hospital Records, London Elektricity, alături de una dintre cele mai noi adiții la familia label-ului, Metrik. Camo & Krooked, unii dintre favoriții petrecerilor arena dnb, întregesc line-up-ul pentru o seară de medicație muzicală completă.

Tony Colman, London Elektricity, este mastermind-ul din spatele Hospital Records, producător, DJ care folosește exclusiv viniluri și o figură esențială din istoria drum and bass-ului. Este responsabil pentru unele dintre cele mai tari imnuri Hospital – Round The Corner, Different Drum, Just One Second – și a reușit să își cultive o reputație solidă atât ca DJ cât și ca producător. Și-a început cariera la sfârșitul anilor 90 și continuă să influențeze genul muzical care i-a marcat activitatea. Cu un catalog impresionant de single-uri, EP-uri, remixuri și 5 albume de studio, London Elektricity este o adevărată legendă în scena drum and bass, cu legiuni de fani și followeri din întreaga lume. Aliasul său a devenit definitoriu pentru muzica cu bpm ridicat și cu suflet, care a adunat mii de fani în locații impresionante, răspândind zâmbete de la Big Chill la Glastonbury.

Camo & Krooked nu au nevoie de introducere pentru publicul român. La a treia vizită la arena dnb, după setul exploziv de la Summerfest 2010 și cel din decembrie 2011, austriecii revin cu forțe noi. După ce au colindat lumea cu show-ul lor live, împreună cu Ayah Marar și TC, în 2012 cei doi au lansat albumul de remixuri Between The Lines, la care au lucrat cu o pleiadă de producători printre care Metrik, Mefjus, Subwave, Bcee și alții. Piesele lor au fost incluse pe coloana sonoră a unor jocuri importante pentru PC, iar în prezent se pregătesc de lansarea unui nou album.

Cel mai nou membru al familiei Hospital, Tom Mundell adică Metrik, e un fanatic al muzicii synth din anii 80, fiind influențat și de muzica dance, techno, rock, soul și clasică. În 2008 a debutat cu imnul liquid funk Your World, care l-a propulsat în lumina reflectoarelor. A urmat o rafală de EP-uri și remixuri pentru artiști ca Prydz, John B, Camo & Krooked, Ayah Marar, Rockwell, DJ Fresh, Dirtyphonics etc. Piesa Technicolor a fost folosită ca fundal pentru discursul lui Barack Obama după câștigarea alegerilor. În 2012 a fost luat sub aripa celor de la Hospital, așa că abia așteptăm să aflăm ce ne pregătește.

Bratarile in avans sunt 30 de lei (disponibile la magazinul Boarder’s din Bucuresti), iar la poarta in seara petrecerii vor fi 40 lei.

Mai multe detalii: http://www.feeder.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2602 zile, 19 Apr. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .