poze jazzy new year with madalina petre alex man

Jazzy New Year! with Madalina Petre & Alex Man

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 3 Ianuarie 2015 20:30
BackYard Garden&Pub: str. Popa Nan, nr. 5

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Un prim weekend de jazz pentru noul an cu Madalina Petre si Alex Man. Cei doi se intalnesc pe scena din BackYard Garden&Pub in prima sâmbăta a lui 2015 cu un repertoriu ritmat format din standarde de jazz si de ce nu, formula chitara – voce ar putea fi completata pe durata concertului de ce-a de-a doua chitara, cea a Madalinei. ​

Jazzy New Year este concertul unui Nou An Fericit, ritmat, cristalin si distractiv!

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitski" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex MAN este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.

Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan.
În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. De asemenea este implicat activ în proiectul Brazilian Like Duo alaturi de Gabriela Costa.

Mădălina Petre studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti si ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale.Participarea la programe muzicale precum: `Keep an Eye on Summer Jazz School` în Amsterdam, Olanda, Festivalul Icon Arts în Sibiu, Scoala de vara de Jazz de la Sfantu Gheorghe si Concertele de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică editiile 2013 si 2014 din Targu Mures, unde a lucrat cu profesori precum: Deborah Carter, Claron McFadden, Francien van Tuinen, Maartje Meijer, Mircea Tiberian, Luiza Zan, Ioan Betch, Linda Kovacs, Kazai Agi, Juhasz Gabor, Bogothy Adam Viktor, Toth Viktor si Antal Pusztai, au adus dupa sine perfectionarea si maturizarea vocalistei.

​Intrare: 10 lei
Informatii si rezervari: 0734 474 747.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/917501674927045/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1537
diana bordianu

Adaugat in urma cu 3398 zile, 30 Dec. 2014

Adaugat de TeatrulRosu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1824

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .