poze lansare album el negro greetings from green repub

Lansare album El Negro – Greetings from Green Repub

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Noiembrie 2010 21:00

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

"Dupa 11 de ani de activitate muzicala, timp in care a oferit din plin peace & love tuturor fanilor reggae, trupa El Negro revine cu un mult-asteptat album ce reflecta, fara doar si poate, maturitatea artistica, dar si nivelul ridicat de profesionalism atinse dupa mai mult de un deceniu de cariera muzicala.

"Am produs un album altfel, e o directie usor noua pentru El Negro, trebuie "vazut cu urechile". Brandul El Negro inca mai este asociat in mintea fanilor cu piese vechi, cu anumite haine, poate cu ceva comercial. Dupa ani de zile in care ne-am dorit sa fim pe toate radiourile, acum nu mai vedem lucrurile asa. Avem publicul nostru, ne-am imprietenit cu cei care ne asculta si nu ne mai intereseaza sa ii convingem cu nimic, cantam pur si simplu, iar castigul e in sinceritate, in sunetele clasice de percutii, orga, suflatori, chitari, tobe... ", mentioneaza Bogdan Negroiu, fondatorul trupei.

Albumul ce urmeaza a fi lansat pe data de 25 noiembrie 2010 la Bucuresti, in clubul The Silver Church, se intitulează "Greetings from Green Repub", iar mesajul ramane acelasi optimist si colorat si constituie un indemn la o viata traita pe bune, si nu una a regulilor inutile si a codurilor de bare. "Mi se pare ca romanii traiesc intr-un univers al lor, izolat, pesimisti si dezradacinati, nu mai au tara, cam asta e directia si nu mi se pare una buna. Sunt convins ca daca nu s-ar fi taiat acel problematic procentaj de 25%, ca sa dau si un exemplu recent, oamenii s-ar comporta la fel de urat, ar fi la fel de rai, la fel de nepoliticosi, la fel de murdari. Am fi, ca toti traim aici. Mi-ar placea ca oamenii sa fie mai plini de initiative, mai deschisi sa se implice in ceea ce se petrece in jur." Asa s-a si creat crew-ul Republika Verde - un spatiu in care viitorul este verde (back to the roots...) si unde este invitat tot romanul deschis la minte, la optiuni.

"Greetings from Green Repub" este cel mai important produs reggae din Romania, un album "DE LUXE edition", o noutate fiind, exceptand noul sound El Negro, si piesele in limba engleza.

Primul extras pe single - 'Be what you want to be' beneficiaza de un videoclip ce ruleaza pe posturile tv muzicale, o piesa ce a fost extrem de bine primita in concertele trupei de pana acum, iar El Negro pregatesc deja un nou clip.

Pret bilet: 15 lei presale pe www.biletoo.ro, si in seara evenimentului 25 lei."

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 917
Cuvinte cheie: Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 4878 zile, 19 Nov. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .