poze  licor 43 summer vibes 1st edition w kartell

LICOR 43 SUMMER VIBES 1ST Edition w/ Kartell

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 24 Iulie 2015 18:15 - Vineri 24 Iulie 2015
Mircea Eliade nr18

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

24 iulie este ziua în care LICOR 43 SUMMER VIBES devine cocktailul tău preferat, degustat pe marginea piscinei începând cu ora 18:00 la Grădina Floreasca, alături de artistul sonic francez Kartell. Cocktailul-statement al sezonului va putea fi savurat și adorat pe ritmurile House, Nu-disco și R'n'B atent asortate de prodigiosul producător Kartell. Aducând Parisul pentru o seară la Gradina Floreasca, această oază plină de verdeață din inima orașului, Kartell servește un cocktail muzical învăluit într-o aură de mister potențată de Licor 43, al cărui gust auriu catifelat face timpul să stea în loc. Vineri, 24 iulie, începând cu ora 18:00, LICOR 43 SUMMER VIBES reinventează gustul cocktailului perfect, într-o atmosferă edenică la Grădina Floreasca. Accesul se face pe bază de invitație și este gratuit.


Despre Licor 43
Care este ingredientul secret căruia nu-i vei putea rezista? Este vorba de Licor 43, un lichior unic, preparat în Cartagena din plante aromatice și fructe selectate din bazinul mediteranean, după o rețetă spaniolă transmisă din generație în generație. Cu un gust șarmant și o combinație aromatică misterioasă de vanilie și caramel, Licor 43 este în prezent cel mai de succes lichior premium și o invitație irezistibilă de a-i descoperi personalitatea și caracterul versatil, transformându-l în ingredientul perfect pentru orice cocktail!

---------------------------------------

KARTELL (FR)
Roche Musique / HW&W

https://www.facebook.com/iamkartell
http://soundcloud.com/kartell
http://kartell.tumblr.com/
https://twitter.com/kartellmusic

O figură iconică și un reprezentant de seamă al tinerei case de producție Roche Musique, creată în 2012, Kartell s-a evidențiat în doar câteva luni ca una dintre cele mai fascinante revelații ale scenei electronice pariziene. Originar din orașul Tours, dar stabilit la Paris de 2 ani, tânărul artist continuă să ne frapeze prin maturitatea muzicală pronunțată și inovația creativă permanentă.

De la ”Riviera”, prima sa lansare prin Roche Musique, la ultimul său EP "Sapphire", Kartell evoluează acum într-un univers muzical construit din ritmuri House și colorat în acorduri Nu-Disco și R'n'B, accente care au devenit semnătura lui. Cu sute de gig-uri în Franța și în întreaga Europă, dar și în America de Nord și de Sud, tânărul producătorul a devenit celebru pentru colaborările sale cu nume sonore precum Karma Kid sau Jabberwocky, ale căror remixuri se bucură în acest moment de mai mult de un milion de vizualizări.

Înconjurat de prietenii și colegii de Roche Musique, ca Darius, FKJ sau Cherokee, și susținut de producători recunoscuți, cum ar fi Kaytranada, The Magician, Bondax și Kastle, Kartell împrăștie la ora actuală magia sa muzicală irezistibilă pe întreaga scenă internațională. Îndrăzneț și mereu inovator, Kartell contribuie masiv la renașterea conceptului de ”French Touch” în sfera electronica.

----------------------------------------

Line-up:
Kartell (FR)
Fouchat (RO)

----------------------------------------

Detalii:
Data: Vineri, 24 iulie 2015
Ora: 18:00 – 00:00
Locația: Grădina Floreasca
Adresa: Bd. Mircea Eliade nr.16

----------------------------------------

Intrare:
Accesul se face pe bază de invitație și este gratuit.
Pentru invitații și rezervări, te rugăm să ne contactezi la 0740.250.360 sau contact@gradinafloreasca.ro menționând numele și prenumele persoanelor cu care vrei să vii.

----------------------------------------

Link eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/987067158000773/

----------------------------------------

Parteneri media:
24 FUN, 1 MUSIC CHANNEL, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS, DJSETS.RO, GETLOKAL.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V.(MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, REVISTA SUNETE, ROEVENTS, ZIARUL RING, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, UZR.RO, SEKAZONE.RO, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, PARTYTRCKR.COM, VINSIEU.RO, X-TREME RADIO, ZILE SI NOPTI

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/987067158000773/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 502
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alina silaghi

Adaugat in urma cu 2012 zile, 20 Iul. 2015

Adaugat de WiseFactor

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .