poze petrecere de weekend la baraka

Petrecere de weekend la Baraka

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 August 2011 - Sâmbătă 20 August 2011
Parcul Herastrau

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Terasa Baraka, din Parcul Herastrau te asteapta in fiecare week-end cu trei petreceri, de joi si pana sambata. In perioada 18-20 august 2011, ii vei putea vedea pe Haute Culture vs. VAst Solo, Cosmin TRG si Khidja

Joi, 18 august 2011

Haute Culture - Mihai Dobre este membru fondator Suie Paparude, dar alter-ego-ul aka Haute Culture a plecat de la break-beat, electro sau techno, invartindu-se actualmente in jurul polului muzical aflat la disco si electro, cu inflexiuni personale acumulate in ani de exploatare a sunetului.
Patru piese reunite sub tutela "armoniilor calde" se prezinta pe EP-ul "Chordial" semnat Haute Culture.
VAst SOLO mixeaza nu-electro/disco, deep house, chicago & detroit, chiar si nu-funk si in general tot ce-i place si simte ca are armonie si sticky sound. Puteti verifica mixul lui de la Street Delivery de anul acesta daca nu ne credeti!


Vineri, 19 august 2011

Cosmin TRG poposeste la Terasa Baraka inainte de lansarea albumului sau "Simulat", stabilita pe 26 August la 50 Weapons, label-ul Modeselektor.

Actualmente stabilit la Berlin, locul unde "se intampla" techno-ul, artistului de origine romana ii sunt (re)cunoscute skill-ul si inovatia in muzica. In acest moment, Cosmin TRG se plaseaza in zona techno cu influente Detroit si Chicago.

Giuser puncteaza detroit-ul prin vibratia bucuresteana si amprentele personale. Remarcat prin cluburile atente la meniul muzical din oras si prezent la pupitru mai peste tot unde se manifesta techno-ul, Giuser il acompaniaza pe 19 august la Baraka pe oaspetele nostru din Germania.

Sambata, 20 august 2011

Khidja inseamna Rusu si Flore, proiectul muzical nascut in urma cu 10 ani care ofera scenei romanesti o muzica aparte. A 15-a editie a podcastului ce sta sub sloganul Supporting Romanian Talent va fi disponibil de miercuri, 10 august 2011, de la 21:00.

Cei doi membri care formeaza Khidja au avut prima intalnire cu muzica la o varsta foarte frageda, cum era si normal. Rusu a inceput pe cand avea 5 ani si rupea acul de la NAD-ul tatalui sau pe muzica lui Vivaldi, mai tarziu descoperind Cypress Hill, hiphop-ul ascultat de majoritatea prietenilor lui din gasca, CTC-isti, Spesh, Cedryk, Nwanda.

Mai multe detalii: http://www.urban.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 807
pavalut

Adaugat in urma cu 4606 zile, 19 Aug. 2011

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .