poze technogeneza

Technogeneza

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 Noiembrie 2018 22:00
For Friends Bar, Sfintilor nr. 12

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Technogeneza (techno + grecescul genesis=nastere) este un concept pornit din dorinta de a pune pe sticla o petrecere care sa imbine un spectru mai larg al acestui gen: atat originile sale (electro, house), techno-ul pur, cat si subgenurile si genurile de fuziune ale acestuia (minimal techno, tech house, digital hardcore, dub techno, trance).

For all techno’s lovers there will be a surprise (you’ll see) ;)

Addictive Events aduce prin Technogeneza nume fresh, oameni pasionati de muzica, oameni care traiesc fiecare secunda din set-urile lor cu pasiune si dorinta de a face publicul sa trepideze.

Sandraz este un Dj/Producator cu o mare pasiune pentru muzica electronica si spectrul larg de genuri ale acesteia. Performantele sale live intra in zone muzicale diversificate, urmarind o calatorie misterioasa datorata stilului sau eclectic in mix. Din punct de vedere al productiei, Sandraz experimenteaza in permanenta sound-uri noi, avand o piesa semnata cu Soul Shift Music anul trecut. Energia si prospetimea artistica in scena underground-ului romanesc i-au adus gig-uri locale pentru Shade Events precum si petreceri private
(Forever Techno) si chiar un festival (Imagine Festival).

Bogdan Decuseara, alias Kiro, este DJ si producator cunoscut pe scenele underground, fiind prezent la Electric Castle, in Subteran, Colectiv si multe altele.
A inceput in anul 2012 ca un experiment si o joaca, iar cu timpul muzica a ajuns sa ii fie un stil de viata.
A fost remarcat pentru abilitatile sale tehnice care ii permit schimbarile de gen si stari, aducand elemente de internet culture, parodie si fun, intr-un sound personal unic.

Matei, cunoscut si sub numele de Bobcat, este un dj din Bucuresti care mereu a surprins placut publicul cu seturile sale. Faptul ca el in 90% din timp mixeaza drum & bass face aparitia sa la evenimentele techno una cu adevarat speciala.
Acesta tinde catre piese cu vocal-uri remarcabile si sunete ce te vor duce departe...

Covici, axat pe stilul micro-house, ce imbina ritmul puternic al house-ului cu subtilitatile minimal-ului. Pentru seara event-ului, Covici ne promite un set antrenant si, in acelasi timp, numai bun de admirat proiectiile.

Desi un nume nou in scena underground a Bucurestiului, Andrei Avram este un DJ si producer ce promite sa se impuna cu un sound curat si organic ce va tine publicul in priza chiar si dupa after hours. Cochetand cu muzica inca din adolescenta, fie ca producer, DJ, sau pur si simplu ascultator, acesta si-a format un spectru muzical larg ce se proiecteaza intr-un amalgam unic si original de sunete, ce variaza de la groove-uri jazzy, micro, minimal sau techno, pana la sound-ul clasic de house al anilor 80.

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1116
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1977 zile, 30 Oct. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .