poze the fresh chinese man live

THE FRESH - CHINESE MAN - LIVE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Noiembrie 2014 22:00
Tabacarilor 7

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Chinese Man vor fi prezenți la București pe 28 Noiembrie în formulă completă, cu un live-act memorabil într-un un eveniment organizat de echipa The Fresh în cadrul clubului Colectiv Casă de discuri, trupă, fraternitate muzicală - Chinese Man reprezintă o mulțime de lucruri, totodată nu vă așteptați la nicio origine chineză aici. Cu un mashup de funk, house, jazz, reggae și hip hop, colectivul francez face ca petrecerea să prindă viață sub spinul platanelor lor. Francezii Chinese Man sunt iubitori de muzică cu o abordare amplă a turntablism-ului și o înclinație pentru sample-uri obscure și beat-uri nostalgie. Cu efecte vizuale și vocalism pe deasupra ritmurilor versatile pregătiți-vă de o seară în care picioarele încep să se miște necontrolat. Ora de începere este 22:00 iar în deschiderea evenimentului vin să încălzească pereții Colectivului DJ Sauce si Amon. Vor fi disponibile 800 de bilete la prețul de 40 de lei la intrare in seara evenimentului.

CHINESE MAN
https://www.facebook.com/chineseman

Colectivul franțuzesc Chinese Man al căror membri sunt High Ku, SLY și Zé Mateo a început în 2005, la ordinul maestrului lor, renumitul și misteriosul Chinese Man, fondatorul și figura integrantă a label-ului Chinese Man Records. Muzica lor, un amestec de Hip-Hop, Dub, afro-beat, Baile Funk, muzică tradițională și sample-uri uitate de timp și reînviate de cei patru le-au adus faima ca unul dintre cele mai inovatoare trupe de DJ din Franța.

Lansarea albulumelor Groove Sessions Vol. 1 & 2, au pavat drumul turneelor sold-out din întreaga Europă. Actele lor live sunt o experiență unică, mai ales cu cele mai recente single-uri ale lor, "Racing with the Sun" și ”You`ve got that tune”. Așa cum se prezintă și muzică lor într-o formulă specială live alături de o performanță vizuală, ca un grup impresionant și unic multi-fațetat, label-ul Chinese Man Records reunește producători, DJ, graficieni, cineaști care construiesc și promovează o identitate vizuală si muzicală colectiv.

Războinici neobosiți ai sunetului, Chinese Man va infuza ritmuri groovy care va încânta publicul peste măsură. Combinația dintre un DJ live și rap / hip hop canta este ceva ce nu vezi de foarte multe ori. Puteti vedea măsura talentului lor mult mai mult într-un show live, și puteți aprecia într-adevăr cât de complexă este muzica lor . Precum și performanța muzicală, folosindu-se de clipuri video și de iluminat show-ul lor a fost descris ca fiind incredibil, și au contribuit la menținerea unei atmosferei intense dar și interesantă.

Au trecut doi ani de când trupa a lăsat în urmă scena din Franța plecând într-o călătorie prin porturile din întreaga lume cu lungi turnee în Germania, Italia sau Danemarca, neratând și România printre opririle lor.


LINEUP:

CHINESE MAN
DJ Sauce
AmonBILETE:
- 40 de lei la intrare // un număr limitat de 800 de bileteDETALII:
DATA: Vineri 28 Noiembrie 2014
ORA: 22:00
LOCATIE: Clubul Colectiv
ADRESA: Str Tabacarilor Nr7LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/327727700733654/PARTENER:
BALLANTINE'S - www.facebook.com/ballantines.romaniaSPONSORI:
GROLSCH - http://www.facebook.com/ExperimentalistRO
AQUA CARPATICA - http://www.facebook.com/aqua.carpaticaPARTENERI MEDIA:
121, 24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE, BEST-EVENT, BESTMUSIC, BLACKSHEEPSOUND, CAREVASAZICA, DJSETS, ERAGON VIBES, FEEDER, GETLOKAL, ICONCERT , IN STILUL MEU, INFOMUSIC, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT, ORASUL MEU, PORT, REVISTA ATELIERUL, ROEVENTS, RING, SAPTE SERI, SOCIETATE SI CULTURA, STUDENT IN PROVINCIE, SZE, SUBURBAN, SEKAZONE, URBAN, WE ART, PARTYTRCKR.COM, TRAIESTE MUZICA, UTV, ZONA REGGAE, ZILE SI NOPTIACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/327727700733654/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1126
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alina silaghi

Adaugat in urma cu 3298 zile, 19 Nov. 2014

Adaugat de WiseFactor

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Ian 2024 - 19 Ian 2024
curs online live dezvoltare personala parcurgere drumului

CURS ONLINE LIVE DEZVOLTARE PERSONALA ”PARCURGERE DRUMULUI ...

Bucuresti, Bucuresti. 11 Dec 2023 - 18 Dec 2023
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Ian 2024 - 12 Ian 2024
concert aniversar fuego 30

Concert aniversar Fuego - 30

Bucuresti, Bucuresti. Joi 30 Noiembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .