poze tribute club aniverseaza ase ani de concerte live

TRIBUTE Club aniversează șase ani de concerte live

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Octombrie 2015 22:00 - Vineri 2 Octombrie 2015
Tribute Club, Calea Victoriei 118

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Joi, 1 octombrie, pe Calea Victoriei 118 este mare petrecere mare alături de FreeStay

O dublă aniversare are loc joi seară și o petrecere de neuitat se anunță a avea loc alături de formația FreeStay care sărbătorește trei ani de activitate în cadrul deja celebrului Club TRIBUTE care bifează șase ani de concerte live. Intrarea în cadrul evenimentului de joi este gratuită iar ora de deschidere este 22:00.

Casa muzicii live inaugurează un nou capitol după redeschiderea care a avut loc în urmă cu trei săptămâni și anunță un nou sezon de evenimente și concerte live din care nu vor lipsi cei mai indrăgiți artiști și trupe de muzică rock, pop, folk, blues, jazz șamd.
Cu o listă lungă de artiști care i-au calcat pragul și au concertat pe scena sa, TRIBUTE Club promite o seară de neuitat în cadrul celei de-a șasea aniversări alături de formația FreeStay care la rândul ei împlinește trei ani de activitate.
Despre trupa FreeStay nu am mai putea spune decât că la ora actuală este una dintre cele mai îndrăgite și mai bune trupe de coveruri din sfera muzicală românească, reușind de-a lungulul timpului să se afirme pe scenele mai multor evenimente live și să reușească să satisfacă publicul și prin intermediul canalelor media radio cât și tv.

Pentru că TRIBUTE Club este locul în care oamenii vin să asculte muzică bună, să petreacă timp de calitate alături de prieteni și să ia parte la petreceri cu adevărat memorabile, seara de joi 1 octombrie promite un show electrizant alături de FreeStay.

Petrecerile continuă săptămâna aceasta și vineri și sâmbătă. Aniversarea TRIBUTE nu se oprește joi și continuă pentru încă două zile cu formatiile Tibi Scobiola Band și Publika.
Tibi Scobiola revine pe scena TRIBUTE vineri 2 octombrie în timp ce Publika o să încânte publicul clubului sâmbăta 3 octombrie. Prețul unui bilet de intrare este 30 de lei iar ora de deschidere pentru zilele de vineri și sâmbătă este 22.00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 627
people

Adaugat in urma cu 3126 zile, 28 Sep. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .