poze ukf la arenele romane

UKF la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 2 Noiembrie 2012 22:00
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Vineri, 2 noiembrie 2012, incepand cu ora 22:00, Arenele Romane din Bucuresti sunt gazda unui nou eveniment inedit UKF cu Joker & MC Nomad, Ayah Marar, Tantrum Desire, Inflex, Pseudub, Agmantav. Visuals: Plus [+] si Vedem.

Specialitatea lui Joker este grime-ul, gen cu care a crescut, pe care îl infuzează în mod rezonant cu dubstep-ul. Piesele sale sunt pline de influenţe soul şi în acelaşi timp te fac să te simţi ca la o petrecere gangsta rap din anii ’90. Joker este unul dintre acei artişti prolifici a cărui stea străluceşte în depărtare, însă până razele ei sonore ajung la timpanele noastre, se îndreaptă deja spre următoarea călătorie.

Ayah Marar este o prezenţă unică pe scena muzicală internaţională. În spatele unui look de zeiţă, cu părul mereu prins într-un mănunchi în vârful capului, se ascunde o personalitate puternică, intens conectată la tot ceea ce înseamnă sunete: este cântăreaţă, cântautoare, DJ, MC, gazda unui show de radio şi are propriul ei label.Cu 10 ani vechime în domeniu, Ayah mai e cunoscută şi ca “regina UK bass”. În afară de colaborările binecunoscute cu Calvin Harris, Camo & Krooked şi Example, pe care i-a însoţit şi în turnee, a mai lucrat cu Toddla T, Total Science, P Money, Yogi şi mulţi alţi producători de muzică bass ai vremii.

Tantrum Desire este un duo britanic a cărui poveste pare scoasă din filme. Cu turnee în toată lumea şi un nume respectat pe scena drum and bass, Tantrum Desire caută mereu să ducă lucrurile la nivelul următor şi lucrează constant la evoluţia sound-ului care i-a consacrat.Inflex a luat prin surprindere scena dub cu seturile energice şi variate de drum and bass şi dubstep. Pe lângă melodii cunoscute, Inflex inserează şi remixuri sau chiar producţii personale. Astfel, în scurt timp a ajuns să se bucure de admiraţia şi sprijinul unor artişti ca Geneticbros, Bare Noize, Airwalker, Sigma şi alţii.

Stilul care îl reprezintă cel mai bine pe Pseudub este dubstep-ul, iar în prezent se concentrează pe sunetele deep, dark şi joase prin intermediul cărora îşi poate exprima cel mai bine trăirile interioare.

Agmantav este unul dintre acei DJ care nu s-au lăsat influenţaţi de trendurile muzicale ci şi-a propus să stabilească noi repere pentru scena românească de dubstep. Seturile lui stârnesc de fiecare dată reacții entuziaste din partea publicului, iar cunoștințele din domeniul scenei deep & dark contribuie la un tracklist exclusiv, inovator, încărcat cu frecvenţe menite să fie simţite, nu numai auzite.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate în avans la preţul de 30 lei de la magazinul Boarder’s din Bucureşti. În seara evenimentului, preţul unui bilet de intrare va fi de 40 lei.

Mai multe detalii: http://www.iconcert.ro

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1547
george

Adaugat in urma cu 3131 zile, 20 Oct. 2012

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 13 Mai 2021 - 27 Mai 2021
curs urbanism amenajarea teritoriului si disciplina in construct

CURS URBANISM, AMENAJAREA TERITORIULUI SI DISCIPLINA IN CONSTRUCT

Bucuresti, Bucuresti. 7 Iun 2021 - 11 Iun 2021
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 13 Mai 2021 - 27 Mai 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 13 Mai 2021 - 27 Mai 2021
  • Ai ceva de zis?

    .