poze ukf summer reunion la arenele romane

UKF Summer Reunion la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Iulie 2013
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Seara de petrecere la Arenele Romane din capitala

Data de 20 iulie marcheaza UKF Summer Reunion la Arena dnb, o ocazie unica de a-I vedea in premiera pe doi artisti legendari ai muzicii electronice, parintele drum and bass-ului brazilian, Marky si cel mai versatil producator din noul val, Breakage.

Vara aceasta UKF aduce cei mai tari artisti pe scenele celor mai importante festivaluri din Europa, Exit Festival, Global Gathering, Let It Roll, South West Four si bineinteles pe scena Arenelor Romane, pentru o noua experienta UKF x Arena dnb.

Rolul celor doi artisti in vastul univers al muzicii electronice poate fi inteles pe deplin cu o scurta recapitulare a activitatilor lor de-a lungul timpului.

DJ Marky este unul din cei mai mari DJ de pe planeta, cu o activitate muzicala care se intinde de-a lungul a doua decade si care a inceput cand el avea doar 15 ani. Marco a inceput sa scrie istorie din anii ‘80, iar la inceputul anilor ‘90 era deja un adevarat fenomen in arta mixajului, afirmandu-se ca pionierul curentului jungle/drum and bass care a depasit chiar si granitele continentului natal. Figura emblematica a acestei miscari, a fost ales sa o reprezinte prin numeroase emisiuni de radio, atat underground cat si mainstream, si a fost DJ rezident in cele mai mari cluburi din Brazilia, inclusiv legandarul club Toca, unde veneau sa-l vada saptamanal 5000 de clubberi.

Albumul sau The Brazilian Job este fundamental pentru scena drum and bass. A atins un numar record de vanzari, si in acelasi timp a avut o influenta colosala asupra intregii scene, fiind citat ca reper de catre multi dintre DJ-ii care se afirma in prezent. Legendarul club night Marky & Friends a fost sinonim de-a lungul anilor in Londra cu cele mai tari seri de drum and bass, avandu-I invitati pe toti artistii de seama ai genului, din care ii amintim pe: Marcus Intalex, Calibre, Makoto, Bungle, Coldcut, Ben Westbeech, Artificial Intelligence, Zinc, Fabio, Nu:Tone. Ca orice artist complex, a avut numerioase colaborari cu nume si din alte zone muzicale, cum ar fi hip hop, scratch si turntablism: 4Hero, Scratch Perverts, DJ Yoda. Fenomenul Marky & friends a fost atat de popular, incat anul acesta Red Bull Music Academy i-au dedicat propriul sau festival, cu acelasi nume, in cadrul caruia au mixat nume ca Moodyman, Mix Master Mike (Beastie Boys) si LTJ Bukem.

Pasiunea imensa si tehnica impecabila, complementata de experienta indelungata il fac pe Marky un simbol international al drum and bass-ului si unul dintre cei mai prolifici artisti in prezent, care pare de neoprit.

La UKF x Arena dnb Summer Reunion, titanul drum and bass Marky vine insotit de SP:MC, o voce care a reusit sa se plaseze in randul celor mai inovative si mai cautate din scena. Alegerea standard pentru DJ ca Friction, dBridge si multi altii, SP:MC este cunoscut pentru stilul sau aparte si in acelasi timp versatil, care a atras si atentia artistilor din sfera dubstep, cum ar fi Youngsta, Skream si Benga.

Mai multe detalii: http://www.bucuresteni.ro

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3942 zile, 10 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .