poze concert aniversar sensor 20 de ani

Concert aniversar Sensor - 20 de ani

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2019 21:00
Teatrul National, Sala Amfiteatru

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Sensor – poate cel mai eclectic proiect muzical auzit vreodată în România. Înființat în ’99, Sensor a avut dintotdeauna o abordare creativă și “înaintea vremurilor”. Fuziunea de genuri muzicale abordate (electro, dnb, jazz, rock, world music) și modul inedit prin care face deconstrucția acestora, într-o manieră intimă, recognoscibilă – îndepărtează Sensor de percepția de “band” în sensul clasic și îl transformă într-un concept mai degrabă cultural. Concept care s-a extins și în sfera teatrului și a show-ului, organizând propriile spectacole în România și străinătate.

Sensor au lansat 5 albume, o serie de single-uri, au colaborat cu numeroși artiști: Buppy Brown, Judith State, Ioana Marchidan, Mara, Lora, Mc Bean (Subcarpați), Adrian Nour, Toma Cuzin, Sergiu Stoiadin, Zoli Toth, Mc Tina și au împărțit scena cu nume mari precum The Prodigy, Faithless, Chicane, Sum 41, Scorpions, Kylie Minogue, Kelly Rowland, Bonobo etc.

Recunoașterea acestui momentum s-a tradus prin diferite premii: MTV pentru cel mai bun single / video al anului 2005, Best Sound la Romanian Music Awards 2009, premiul revistei VIP pentru cel mai original spectacol de teatru, nominalizați în SUA la Best Electronic Artist - Independent Music Awards și o activitate intensă atât pe scena mainstream, cât și cea underground dar și a teatrului din România & străinătate, cu turnee naționale și internaționale, la festivaluri precum Tiff, Spirit Of Burgas, Festival de Film D’Amour - Mons, Fashion Week Paris etc.

Acest colaj de direcții este tocmai ceea ce definește Sensor, un proiect care s-a schimbat mereu, a împins limitele creative, refuzând să urmeze “rețete” și devenind astfel un element aproape unic în peisajul muzical românesc.

“Creierul” din spatele proiectului Sensor este Paul Ilea (compozitor, producător muzical, TV music producer, performer aka Mongol).

Cei 20 de ani de activitate sunt punctați prin lansarea unui album nou - Sufficient - care vorbește despre perioadele muzicale prin care a trecut Sensor în cei 20 ani.

Astfel fiecare piesă din cele 10 are legătură cu istoria muzicală Sensor, însă adusă în 2020 în materie de sound. Unul dintre aspectele inedite ale albumului constă în colaborarea cu 2 artiști tineri (20 ani): Lullu și Roxanne, care se nășteau exact în anul în care se înființa proiectul Sensor.


Pe 24 august 2019 pe scena Amfiteatrului TNB, formula Sensor va fi:

Paul Ilea - music producer, electronics, percussion, violin

Laura Orian - pian, vocals

Lullu - vocals, fx

Roxanne - vocals, violinVeți putea asculta live piese de pe cel mai nou album, dar și piese mai vechi reinterpretate într-o nouă formulă.

Sensor, o experiență sonoră spectaculoasă și unică în România, pe care pur și simplu trebuie să o încerci Live.

Album Sensor 2019

Mai multe detalii: https://www.mystage.ro/bilete/concert-aniversar-sensor-20-de-ani-1837/#/r=10600

Pret bilet: 40 și 50

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 897

Eveniment postat de organizator

art production

Adaugat in urma cu 1800 zile, 09 Aug. 2019

Adaugat de art-production

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 233

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .