poze  oapte orientale intr o lume plina de zgomot

Șoapte orientale într-o lume plină de zgomot

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Noiembrie 2015 20:30
Serendipity Art,Cofee & Tea, Str Dumbrava Rosie,nr 12

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Veniți alături de noi, vineri, 13 noiembrie 2015, de la orele 20.30, la Serendipity, într-o călătorie mistică spre miezul unei tradiții spirituale care pune în centrul ei inima, fără să mai fie legată de un anumit popor, de un anumit timp sau loc. Veţi asculta picături de muzică orientală și poezie persană.

Trei artiști îndrăgostiți de muzică și poezie orientală vă vor șopti despre adevăruri de când lumea, despre iubire și despre transcendență.

Partener – Editura Herald - www.edituraherald.ro
Texte recitate din cartea ,,Poeme Persane,, – Editura Herald, 2012, în traducere de Otto Stark.
***
Mohamad Zatari (Siria),este muzician clasic arab, interpret la oud şi compozitor. Mohamad a studiat muzica tradițională siriană, irakiană și turcă, iar momentan, studiază muzica clasică europeană, dorind să fie o punte de legătură între orient și occident, între tradiție și contemporaneitate.Mohamad Zatari a avut spectacole în Siria și România, a compus propriile piese, precum și coloane sonore pentru filme de scurt metraj.Ca urmare, talentul și virtuozitatea sa au fost recunoscute în societatea muzicală românească și arabă.

Feras Sarmini )Siria), este violinist profesinist și a absolvit Institutul Superior de Muzică din Damasc cu grad de excelenţă. Feras a performat în Filarmonică Națională a Siriei, Filarmonică de Tineret din Palestina, Filarmonică de Tineret Euro Mediteranea, Contrasto Ermonico Baroc Ensemble și altele. A concertat în Italia, Grecia, Liban, Siria, Irak, inclusiv sub bagheta remarcabilului Marco Vitali.

Bianca Găinuș )România), este coordonator de proiecte de artă și cultură și profesor de arte. A lucrat deopotrivă cu copii și deținuți din penitenciar în încercări de a explora natura umană prin cuvinte și culori. Bianca scrie propria ei poezie – contemporană și dark uneori.
A participat și prezentat la seminarii și evenimente internaționale de cultură și educație în Italia, Spania, Turcia, Portugalia, Belgia.

***
Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.
Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro, cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2015/11/soapte-orientale-intr-o-lume-plina-de-zgomot/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 793

Eveniment postat de organizator

carmen prisi

Adaugat in urma cu 3065 zile, 07 Nov. 2015

Adaugat de Carmen13439

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 180

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .