poze afro scrooge owens live quantic

AFRO & Scrooge Owens live @ Quantic

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 12 Aprilie 2019 20:00
Quantic, Intrarea Grozavesti

Categorii: Muzica si Concerte

A-F-R-O, un emcee de doar 21 de ani, a reusit ca intr-o perioada foarte scurta de timp sa colaboreze cu legende precum DJ Premier, Erick Sermon, Pete Rock, Marco Polo, Pharaohe Monch, Gift of Gab (Blackalicious) si mentorul sau, R.A. The Rugged Man. Artistul are un E.P. produs in totalitate de Marco Polo si in prezent lucreaza la urmatoarele doua proiecte, albumul sau personal si un proiect intitulat AFRODOOM, compus din A-F-R-O si MF DOOM. Ascensiunea rapida a emcee-ului vine ca urmare a sustinerii pe care a primit-o in urma castigarii concursului "Definition of a rap flow", organizat de R.A. The Rugged Man in anul 2014, concurs unde au participat foarte multe talente din HipHop-ul international, printre care si Token. Juriul a fost compus din Vinnie Paz, Talib Kweli, Jean Grae, Murs, Twiztid, Rittz, Tonedeff, Locksmith si R.A.

Bilete
Early bird - 40 lei
VIP (Include backstage access, tricou si material audio semnat) - 180

Scrooge Owens, un emcee mai putin cunoscut pe plan international in ciuda activitatii sale din anii '90, a colaborat cu artisti cunoscuti precum Mr. Cheeks (Lost Boyz) si A-F-R-O. De asemenea, a contribuit la cariera unor artisti precum Jadakiss, Craig G., Smif-N-Wessun si Royal Flush. Poate cea mai interesanta colaborare pentru noi este cea pe care o are cu producatorul roman SEZ, pe piesa recent lansata intitulata "Caution". Cei doi urmeaza sa lanseze un EP impreuna cu ocazia concertului din Bucuresti.

Ambii artisti asteapta cu nerabdare oportunitatea de a sustine din nou un concert impreuna, ultimul show A-F-R-O & Scrooge Owens avand loc in anul 2017.

Va asteptam la concert!



Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-afro-scrooge-owens-live-quantic-39655/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 508
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1845 zile, 31 Mar. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .