poze alexandra usurelu si muse quartet doua povesti

Alexandra Usurelu si Muse Quartet - "Doua povesti"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Iunie 2015 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

Alexandra Usurelu aduce unul dintre cele mai spectaculoase show-uri multimedia din Romania in gradina Green Hours. Pentru prima oara, publicul din Bucuresti va putea vedea videomapping pe fatada interioara a cladirii emblematice a celui mai vechi club de jazz din Bucuresti, in cadrul a 2 concerte eveniment cu band-ul sau si cvartet de corzi.



Dupa turneul “Inconjurul Lumii” impreuna cu Trupa Vunk, desfasurat in 23 de orase din Romania si in Chisinau, Alexandra Usurelu continua seria concertelor impreuna cu Muse Quartet cu doua evenimente in doua zile consecutive, in Bucuresti, intitulate “Doua Povesti”.

Concertele vor avea loc in Gradina Green Hours de pe Calea Victoriei in zilele de 27 si 28 iunie, incepand cu ora 20:30 si se anunta a fi singurele concerte in Bucuresti ale Alexandrei Usurelu in aceasta vara.
Timp de 80 de minute, Alexandra va canta toate cantecele incluse pe albumul “La capatul lumii” cu aranjamente scrise special de Bobby Stoica pentru cvartet de corzi, dar si cateva cantece noi care se vor regasi pe urmatorul album al artistei.

Alaturi de Alexandra vor urca pe scena Muse Quartet (Alina Horez - vioara I, Nicoleta Petre vioara a II-a, Maria Coltatu - viola si Corina Ciuplea - violoncel), Bobby Stoica la pian, Costin Oprea la chitara si percutionistul Florin Romascu. Cele patru “muze” din Muse Quartet au mai colaborat cu Alexandra Usurelu la imprimarea aranjamentului de corzi pentru cantecul “Mai bine in doi”, lansat la inceputul lunii mai.

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 920
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3199 zile, 25 Iun. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .