poze andre rieu home for christmas la the light cinema
poze andre rieu home for christmas la the light cinema poze andre rieu home for christmas la the light cinema poze andre rieu home for christmas la the light cinema

Andre Rieu - Home for Christmas la The Light Cinema

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 24 Noiembrie 2013 17:00
The Light Cinema - Liberty Center

Categorii: Muzica si Concerte

Superstarul international André Rieu prezinta din nou al sau spectaculos Concert de Craciun, impreuna cu un nou tur (in direct) al castelului sau si o sesiune Live, interactiva, de intrebari si raspunsuri, exclusiv pentru publicul de cinema.

The Light Cinema si Cinema Stage

Va invita la

Andre Rieu – Home for Christmas
Transmisie prin satelit

24 noiembrie 2013, ora:17:00


Superstarul international André Rieu prezinta din nou al sau spectaculos Concert de Craciun, impreuna cu un nou tur (in direct) al castelului sau si o sesiune Live, interactiva, de intrebari si raspunsuri, exclusiv pentru publicul de cinema.

Datorita cererii coplesitoare, se va retransmite prin satelit, spectaculosul Concert de Crăciun al lui André Rieu, „Home for Christmas”, in cinematografele din Europa, Marea Britanie si Irlanda. Transmisia va include si un tur, filmat in direct, al Castelului lui Andre impreuna cu André insusi si o sesiune Live interactiva de intrebari si raspunsuri, exclusiv pentru publicul de cinema.

Aceasta unica difuzare prin satelit va avea loc duminica 24 noiembrie la ora 17.00 la The Light Cinema, Bucuresti, Romania.

"Home for Christmas" este filmat in primul rand la casa lui Rieu, un castel medieval romantic in orasul sau natal Maastricht, din Olanda. Impreuna cu Orchestra Johann Strauss, André interpreteaza 26 de piese clasice de iarna intr-un decor de basm, in gradina sa frumos decorata și Biserica Sf. Pierter aflata chiar peste drum de casa lui. Relaxandu-se langa semineul sau, Andre Rieu spune o poveste de Craciun si impartaseste publicului modul in care el si familia sa sarbatoresc Craciunul.

"Home for Christmas" include interpetari exclusive ale Corului Societatii Regale Mastreechter STAAR, Corului de Copii Sjamaes și a micutei balerine Rosa in varsta de doar 10 ani. Celebrarea romantica a Craciunului include atat piese clasice cat si balade emotionale.

André a comentat: "nu voi fi niciodata departe de familia mea in jurul Sarbatorilor de Craciun - mai ales acum, cand ma pot bucura de fetele stralucitoare ale nepotilor mei si entuziasmul lor cand vor vedea pomul de Craciun si cadourile dedesubt. Am calatorit in jurul lumii intregi pentru a aduce muzica si bucurie faniilor mei, dar de Craciun eu sunt mereu acasa”. El a mai spus: "Astept cu nerabdare sa ofer publicului de cinema un tur al castelului meu si sa le arat unde am filmat fiecare dintre secventele Concertului de Craciun, precum si sa raspund la multe intrebări intr-o sesiune Live de intrebari si raspunsuri.”

Cunoscut pentru performantele sale Live energetice si festive, André Rieu este recunoscut, cu multa afectiune, de catre publicul sau international, ca fiind "Regele Valsului", avand deja vandute peste 30 milioane albume in toata lumea. In 2010 Rieu a vândut mai multe bilete la concerte decat orice alt artist de sex masculin internațional, „invingand” chiar si pe Bruce Springsteen la Locul 1!

Celebrarea Craciunului cu Andre Rieu este exact ceea ce aveti nevoie pentru a intra in atmosfera festiva a acestei magice sarbatori.

Va asteptam cu drag la The Light Cinema la Andre Rieu – “Home for Christmas”!

Limba: Engleza Durata: 160 min Duminica 24 noiembrie 2013, ora 17:00
Biletele se pot rezerva/achizitiona de la casele de bilete Sau ONLINE:
www.lightcinemas.ro

Tarif: 45 lei/pers

Mai multe detalii: http://www.lightcinemas.ro/cinemas/timetable.asp?cn=1&ci=2&ln=2&fi=CI00001132

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2504
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

the light cinema

Adaugat in urma cu 3823 zile, 06 Nov. 2013

Adaugat de marketing_light

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 31

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .