poze andreea banica in concert extraordinar la liberty center

Andreea Banica in concert extraordinar la Liberty Center

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 20 Decembrie 2009 19:00
Liberty Center

Categorii: Muzica si Concerte

Campania Cu toata viteza, la shopping! continua la Liberty Center cu o noua repriza de evenimente speciale dedicate publicului larg in intervalul 18-20 decembrie.

Capul de afis al evenimentelor weekend-ului il reprezinta Andreea Banica, prezenta la Liberty Center cu un concert extraordinar, duminica, 20 decembrie de la orele 19:00.
Vineri, 18 decembrie, de la 18:00, copii vor urmari spectacolul de teatru Craiasa Racelii si isi vor putea picta chipurile in sesiuni de face painting.
Despre Craiasa racelii: Bradutul- cel delegat de Mos Craciun sa adune scrisorile copiiilor, le pierde pentru ca se lasa pacalit de Craiasa Racelii. Aceasta ii fura sacul cu scrisori in speranta ca Mosul va crede ca nu-l mai iubesc cei mici si ea va putea sa se bucure de un an fara Craciun, fara cadouri, brazi impodobiti si copii fericiti. Bradutul impreuna cu copiiii il cheama in ajutor pe Grumi- spiridusul care le da o mina de ajutor. Impreuna o pacalesc pe Craiasa, recupereaza scrisorile si Mosul Craciunul poate sa se intimple.
Tot vineri, 18 decembrie, actrita Nuami Dinescu va veni pe scena cu o noua repriza de stand up comedy, de la 19:00.
Sambata, 19 decembrie, Liberty Center a pregatit pentru tinerii vizitatori noi spectacole de teatru, cu personaje de poveste, precum si face painting, intre orele 18:00 si 20:00.
18:00-19:00: Piesa de teatru cu papusi Micul Eschimos, jucata de trupa Muschetarii, este o adaptare dupa Craiasa Zapezii. O fetita este rapita de Craiasa Zapezii si dusa in palatul ei de gheata. Micul Eschimos, fratele fetitei, pleaca sa o elibereze; pe drum are parte de numeroase intamplari. Copii vor descoperi daca finalul povestii ii va aduce sau nu Micului Eschimos intalnirea cu sora sa.
19:00-20:00: Sub genericul Fii Zurli cu personajele tale preferate!, piesa Craciun cu personaje de poveste incepe sub semnul Craciunului. Mosul e pe-aproape. Personajele fac o trecere in revista a lucrurilor bune sau mai putin bune care li s-au intamplat. Minnie si Mickey, Sportacus, Stefania, Cenusareasa si Printul sunt personajele care il ajuta pe Mos Craciun sa aduca si in acest an Sarbatoarea in casele tuturor, chiar daca se opune Craiasa Racelii. Arlechinul este liantul celor 3 povesti. Asta pana cand apare Craiasa Racelii calare pe un stranut incercand sa imprastie in jurul ei microbi si bacterii. Deznodamantul povestii il vor afla doar spectatorii care vor veni sa vizioneze piesa.
Seara de sambata, 19 decembrie, este rezervata spectacolului Christmas Story by Cornelius Pasat. Cornel Pasat impreuna cu noua sa trupa de dansatori profesionisti, Fantasy Cabaret, propune publicului un spectacol inedit, o adevarata incursiune in lumea fantastica a personajelor de Craciun: Mos Craciun, craciunite, reni , grinchi, spiridusi , Craiasa Zapezii, omul de zapada. Un spectacol cu dans, efecte speciale, costume si masti spectaculoase.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 818
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5244 zile, 16 Dec. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .