poze beauty and the rat lansare album de debut

Beauty and the Rat - Lansare album de debut

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Februarie 2016 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Trupa Beauty and the Rat isi lanseaza primul album din cariera vineri, 26 februarie, in cadrul festivalului Rock'n'Iasi Winter Edition 2016. Evenimentul se va desfasura in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor din Iasi, in deschidere fiind trupele Nightmarion, Inside si Driftwood. Spectacolul incepe la ora 19:00.

Intitulat "Unborn", discul a fost inregistrat in cursul anului 2015 la Studioul de Baza din Iasi. Mixarea si masterizarea au fost realizate atat la Studioul de Baza, cat si la Blue Cat Studio din Bucuresti, in perioada 2015-2016, inginer de sunet si producator fiind Vladimir Ivanov (Pinholes, The Brad Pits). Conceptul artistic al albumului a fost realizat de trupa Beauty and the Rat, in colaborare cu fotograful Ciprian Sandru.

Albumul contine 13 piese in limba engleza, prin intermediul carora situatii mai mult sau mai putin inedite, ganduri, sentimente, dorinte, trairi intense din viata de zi a oricaruia dintre noi ajung la cel care asculta. Compozitia apartine integral membrilor trupei, Alex Iosipescu (voce, chitara), Alex Balaita (chitara), Emanuel Filip (bas), Codrin Murariu (tobe). In timp ce Emanuel Filip a activat in renumita trupa ieseana Acvila, Codrin Murariu a facut parte din mai multe trupe iesene, precum RAVA, Skepsis, Multimea Vida, Endorphin, sau Lunchbox, proiectul iesean al lui Andrei Hategan (The Amsterdams, We Singing Colors).

"Unborn" beneficiaza, in egala masura, de participarea Dianei Mertic la violoncel si a lui Ciprian Golimbiovschi (Aamon) la voce.

Bucurandu-se de sprijinul logistic al Casei de Cultura a Studentilor, prin domnul Adrian Caliman, Beauty and the Rat va asteapta pe 26 februarie intr-un spatiu potrivit trairii si eliberarii energiilor acumulate la final de anotimp, promitand un spectacol antrenant si de calitate, pe masura unui concert de lansare de album.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 359
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1564 zile, 21 Feb. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .