poze belles chansons des boulevards concert live
poze belles chansons des boulevards concert live poze belles chansons des boulevards concert live poze belles chansons des boulevards concert live

Belles Chansons Des Boulevards- concert live

Bucuresti , Bucuresti. Joi 10 Martie 2016 19:30
ceainaria ARTea,str.Amiral Vasile Urseanu nr.1

Categorii: Muzica si Concerte

concert chansonnettes , french swing & tango

Joi, 10 martie, de la ora 19.30, vă invităm să petreceţi o seară specială pe muzică anilor 30-40' din Micul Paris - Bucureştiul interbelic: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor - voce şi Alexandru Burcă - pian. Repertoriul va include piese celebre, precum: Sous le ciel de Paris, Et si tu n'existais pas, Champs-Elysees, Domino, Je ne veux pas travailler, Vrei să ne întâlnim sâmbătă seară, Hai, coșar, Astăzi e ziua ta, etc.

***

Diana Tudor a susținut numeroase recitaluri și concerte în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ’Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București - Palatul Șuțu, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române: la Universitatea Dimitrie Cantemir, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’) și în cadrul unor alte evenimente culturale.
Este solistă, organizatoare și prezentatoare a numeroase concerte și spectacole susținute de tineri muzicieni din țară și din străinătate în cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir din București.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat (cu premiul I) al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, Concursul Național de Interpretare Instrumentală ‘W. A. Mozart’, Concursul Național de Pian ‘Carl Czerny’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

Rezervari: 0773 303 113


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1243231815691582/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 396
adelina handuri

Adaugat in urma cu 1457 zile, 04 Mar. 2016

Adaugat de ARTea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 399

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .