poze belles chansons des boulevards

BELLES CHANSONS DES BOULEVARDS

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Decembrie 2015 20:30
Serendipity Art,Cofee & Tea, Str Dumbrava Rosie,nr 12

Categorii: Muzica si Concerte

Joi, 17 decembrie, de la ora 20,30 vă invităm să petreceţi o seară romantică pe muzică anilor 30′ din Micul Paris - Bucureştiul interbelic: tango şi chansonete cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor -voce şi Alexandru Burcă – pian. Repertoriul va include piese celebre, precum: Sous le ciel de Paris, Et si tu n’existais pas, Champs-Elysees, Padam-Padam, Vrei să ne întâlnim sâmbătă seară, Hai, coșar, Zaraza, etc.

Diana Tudor a susținut numeroase recitaluri și concerte în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ’Simfonii de Vară’ din București, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, sub patronajul Academiei Române: la Universitatea Dimitrie Cantemir, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’), la Marriott Bucharest Grand Hotel și în cadrul unor alte evenimente culturale.
Este solistă, organizatoare și prezentatoare a numeroase concerte și spectacole susținute de tineri muzicieni din țară și din străinătate în cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir din București.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București.Este laureat (cu premiul I) al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, Concursul Național de Interpretare Instrumentală ‘W. A. Mozart’, Concursul Național de Pian ‘Carl Czerny’, etc.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2015/12/belles-chansons-des-boulevards/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 530
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

carmen prisi

Adaugat in urma cu 1706 zile, 13 Dec. 2015

Adaugat de Carmen13439

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 180

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .