poze black rainbows wooldozer question mark

BLACK RAINBOWS & WOOLDOZER - Question Mark

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 21 Octombrie 2015 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Pentru prima oară în România, power trio-ul Italian de psychedelic-fuzz rock BLACK RAINBOWS va concerta pe data de 21 octombrie, începând cu ora 21:00, în Question Mark.

Mari amatori de sonorităţi heavy-rock clasic, '70's heavy-psychedelic şi groove-stoner, cei 3 originari din Roma, în frunte cu liderul Gabriele Fiori aka Gabriele Heavypsych - chitară, voce şi clape, şi-au propus să reînvie poate cel mai fain stil muzical care a existat vreodată - hard & heavy-ul anilor '70. Având reale influenţe din mari trupe precum Grand Funk Railroad, Bloodrock, Cream, Leslie West Mountain, Cactus sau Led Zeppelin, cariera celor de la BLACK RAINBOWS, -începută în 2007- s-a concretizat în nu mai puţin de 5 LP-uri, ultimul ("Hawkdope") fiind lansat anul acesta. Printre ele se numără şi un superb EP, proiect cu care au reuşit să penetreze piata din US în anul 2013, intitulat "Holy Moon". Trupa a susţinut până în prezent peste 100 de concerte, atât în Italia cât şi peste hotare. Fiind o trupă-etalon în Europa pentru ceea ce reprezintă curentul muzical '70's revival rock music, membrii trupei înregistrează doar pe echipamente clasice şi doar în format analog, cu magnetofoane, benzi magnetice şi amplificatoare pe lămpi, acestea din urmă reprezentând şi acel 'touch' de originalitate în timpul concertelor. În concertul din Bucureşti aceştia vor cânta melodii de pe noul lor album, dar şi melodii mai vechi, care i-au transformat într-una din cele mai iubite formaţii de heavy-rock din Italia. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta site-urile de mai jos.

Pentru o deschidere perfectă, trupa bucureşteană de instrumental stoner metal WOOLDOZER va susţine un concert plin de virtuozitate, oferindu-ne o muzică molipsitor de melodioasă.

Intrare: 15 lei - se va achita la intrare în seara evenimentului (suma reprezintă o donaţie din partea fiecărui participant ce va ajunge integral la cele 2 formaţii, pentru decontarea transportului şi cazării)

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 977
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3128 zile, 30 Sep. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .