poze breathelast voodoo si goodbye to gravity in mojo club

Breathelast, Voodoo si Goodbye To Gravity in Mojo Club

Bucuresti , Bucuresti. Joi 27 Septembrie 2012 20:00
Gabroveni Nr. 14

Categorii: Muzica si Concerte

Goodbye To Gravity, Voodoo si Breathelast vor cânta joi, pe 27 septembrie in Mojo Music Club.

Goodbye To Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal THUNDERSTORM (care au cântat in deschiderea multor nume “cu greutate” precum JUDAS PRIEST, MANOWAR, HELLOWEEN, RAGE, EVERGREY etc) si câstigatorul editiei 2008 a concursului TV "Megastar", Andrei Galut. Printre multe aparitii la festurile importante din tara precum B'estfest si Romanian Rock Meeting, Goobdye To Gravity au fost selectati din peste 2000 de trupe pentru participarea la New Blood Award, concurs desfasurat la Summer Breeze Open Air 2012 in Germania. Albumul de debut al trupei, a fost masterizat de Jens Bogren (Soilwork, Opeth, Kreator) in Fascination Street Studios, Suedia si va fi lansat anul acesta.

BreatheLast au lansat in ianuarie 2012 EP-ul de debut ce poarta numele trupei si pregatesc un al doilea material. Breathelast s-a format in 2010, datorita unei dorinte de a canaliza eforturile si interesul muzical general al membrilor formatiei, intr-o directie unica, cu un sunet concret. O parte din membrii Side FX, (Ionut “Karlos” Cojocaru, Vali Birsan, Andrei Mihai Ionut) formeaza Breathelast , proiect de post hardcore, separandu-se definitiv de proiectul Side FX.

Trupa Voodoo a luat nastere inca din anul 2005 din dorinta de a aduce ceva nou si inedit in muzica romaneasca. De-a lungul timpului, componenta trupei s-a schimbat pana a ajuns la formula de astazi:Cristi-tobosar cu muzica in sange, fiind fiul lui Nelu Dumitrescu de la Iris, Fabian- fost concurent la „coala vedetelor” , Cosmin- un chitarist experimentat , implicat in numeroase proiecte muzicale precum Mozart Rocks si Matei- un basist extraordinar care studiaza regie si film. Voodoo abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si raggae, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc.

Mai multe detalii: http://www.no3.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2594 zile, 12 Sep. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 11 Oct 2019 - 25 Oct 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 20 Oct 2019 - 20 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .