poze bridge over troubled water

Bridge Over Troubled Water

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Decembrie 2016 20:30 - Joi 22 Decembrie 2016
Serendipity Bistro, Str. Dumbrava Roșie nr. 12 (intrarea pe alee)

Categorii: Muzica si Concerte

Vă aşteptăm la Serendipity, joi, 22 decembrie pentru o portie de bucurie! ♥ Cântece, jazz sau altceva, colinde sau altceva, românesti sau altceva, toate reorchestrate într-o manieră cosmică si proaspătă de vizionarul pianist, compozitor şi aranjor Albert Tajti şi reinterpretate de "vocea care îmbracă în catifea", Cătălina Beta, cu atâta expesivitate şi curăţenie, încât te vei umple de o stare de bine care va ramâne cu tine multă vreme după.

"Nud Jazz Duo” a luat naştere în urmă cu mai bine de trei ani, odată cu primul concert susţinut de cei doi într-un club de jazz bucureştean. De atunci, cei doi cântă frecvent împreună, completându-se şi echilibrându-se unul pe celălalt, explorând şi călătorind împreună, aducând cu delicateţe şi cu inteligenţă laolaltă specificităţile universului interior al fiecăruia într-un compozit pur, sincer, vibrant.

------------

Cătălina Beta
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, o voce care "îmbracâ în catifea", revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (electro şi jazz, bossa nova şi choru, folk, blues), Cătălina Oana Beţa face cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, în Iaşi, şi se îndrăgosteşte iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical. Câştigă premii importante la concursurile muzicale la care participă. După ce termină facultatea, se retrage câţiva ani din viaţa muzicală. În 2008 se mută în Bucureşti şi revine la vocaţia ei, muzica. Incepand din acest an, este si studenta a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sectia Compozitie Jazz.

O voce de catifea pură, sensibilă, plină de subtilităţi şi nuanţe, dar si de forta totodata, isi insuseste tehnica vocala autodidact, incurajata de muzicienii cu care colaboreaza si de mentorii intalniti de-a lungul timpului sa isi caute propria voce si sa isi lase amprenta personala in fiecare sunet. O prezenta deja cunoscuta si indragita pe scena muzicii underground bucurestean, având o bogată activitate concertistică în Bucureşti şi în ţară.
Mai multe: https://www.facebook.com/catalina.oana.beta


Albert Tajti
Născut în anul 1984 în Piatra Neamț, Albert a studiază pianul de la vârsta de 7 ani în licee de specialitate: Liceul de Artă “Victor Brauner” Piatra Neamț și Colegiul Național de Muzică “George Enescu”, București. Absolvent al secţiei de Compoziție Muzicală, Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, Cluj, îşi îndreaptă atenţia asupra jazzului sub îndrumarea lui Mircea Tiberian, profesor și coordonator al Departamentului de Jazz din cadrul Universității Naționale de Muzică, București.

Activează ca acompaniator și pianist de aproape 10 ani, colaborând cu numeroase formule instrumentale și soliști vocali ai genului: Alex Man, Michael Acker, Sebastian Burneci, Florin Romașcu, Laurențiu Zmău, Vlad Popescu, Octavian Scurtu, Mihai Iordache, Lucian Nagy, Jimmy Cserkesz, Ciprian Pop, Adrian Flautistu, Luiza Zan, Petra Acker, Elena Mîndru, Elena Morariu, Ana Cristina Leonte, Mircea Mutulescu, Cristian Soleanu, Sorin Romanescu.

Câştigă premii importante, cum ar fi: “Cea mai buna formatie Jazz” – Festivalul International Studentesc de Jazz 2012, “Cea mai buna compozitie sau aranjament propriu” – Concursul Sibiu Jazz Festival 2010, Premiul III la Concursul de Compozitie „Liviu Comes”, 2010 – Miniaturi pentru pian „Mica Suita”, finalist in concursul “Jeunesse Musicales” – Bucharest International Jazz Competition 2010, participa in concertul de lansare a albumului „Romanian Jazz Collection” 2012, participa la tabara International Contemporary Arts Summer Classes – organizat de ICon Arts – Sectia de Jazz 2010, 2011, 2012.
Mai multe: https://www.facebook.com/tajti.albert

***
Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00. Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2016/12/bridge-over-troubled-water/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1817
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
georgiana stoenica

Adaugat in urma cu 2683 zile, 20 Dec. 2016

Adaugat de GeorgianaStoenica

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 44

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .