poze bruno medicina canta in beneficiul funda iei inocen i

Bruno Medicina cântă în beneficiul Fundației Inocenți

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 27 Martie 2019 18:00 - Miercuri 27 Martie 2019
Aleea Alexandru, nr. 41, Sector 1

Categorii: Muzica si Concerte

Pentru al doilea an consecutiv, Bruno Medicina va susține în luna martie un Recital la Pian în beneficiul Fundației Inocenți – Romanian Children’s Relief. Evenimentul caritabil va avea loc în data de 27 martie 2019, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, București). În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, W. A. Mozart, F. Liszt și G. Gershwin.

Pentru al doilea an consecutiv, Bruno Medicina va susține în luna martie un Recital la Pian în beneficiul Fundației Inocenți – Romanian Children’s Relief.
Evenimentul caritabil va avea loc în data de 27 martie 2019, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, București). În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, W. A. Mozart, F. Liszt și G. Gershwin.

Participarea se face în baza unei donații minime recomandate de 40 RON. Donațiile strânse vor sprijini programele de suport educațional și integrare socială Inocenți din București și Glina (jud. Ilfov), precum și programele de suport psiho-social pentru copiii spitalizați desfășurate în 4 spitale din București și Cluj-Napoca.

Veniți alături de noi și oferim împreună șanse la o viață mai frumoasă, mai colorată și mai blândă pentru copiii defavorizați!

Dacă nu reușești să ajungi la recital, dar îți dorești să ni se alături în bucuria de a construi pas cu pas un viitor mai bun copiilor defavorizați, alege “vreau să fac o donație” de pe pagina de GalantOm, creată special pentru acest eveniment - https://inocenti.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7694.
Urmărește evenimentul și pe Facebook https://www.facebook.com/events/975659405963479/.

Despre Bruno Medicina
Absolvent al Conservatorului din Torino, genovezul Bruno Medicina și-a desăvârșit studiile de pian cu Maestrul Marco Pasquero și cele de orgă și compoziție cu Maestrul Attilio Baronti. Deși nu este muzician de profesie (activitatea sa principală fiind de trainer și coach), și-a păstrat întotdeauna pasiunea pentru pian, susținând numeroase concerte atât în Italia, cât și în străinătate.
Combinând activitatea sa profesională cu muzica, a dezvoltat un model de înaltă performanță (the F.L.O.W. system) care, deși inițial a fost conceput pentru a îmbunătăți rezultatele în domeniul de business și al sportului, s-a dovedit a fi deosebit de eficient chiar și atunci când a fost aplicat muzicii. Așa se face că, de mulți ani, Bruno susține în întreaga lume cursuri de specializare dedicate îmbunătățirii performanțelor muzicienilor, prin intermediul Institutului Internațional “Virtuosity Center”, fondat și condus de el.

Fiți alături de noi!

Contact: office.bucuresti@inocenti.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/975659405963479/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 696

Eveniment postat de organizator

stanica bostanaru

Adaugat in urma cu 1860 zile, 14 Mar. 2019

Adaugat de stanica

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .