poze byron si urma la arenele romane

byron si Urma la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Joi 25 Aprilie 2013
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Arenele Romane din capitala

Formaţia Urma ne va încânta simţurile joi, 25 aprilie, într-un spectacol de amploare desfăşurat la Arenele Romane. Pentru început, atmosfera va fi asigurată de băieţii de la byron cu un recital acustic.
Se anunţă un eveniment deosebit pentru fanii celor două formaţii, dar nu numai. Dacă sunteţi simpatizanţii unei muzici complexe şi demne, sigur veţi rămâne impresionaţi de melanjul intrigant între dinamism şi melancolie, între veselie şi profunzime, între distracţie şi meditaţie pe care îl promovează Urma și byron.
Urma rămâne una dintre cele mai bune formaţii româneşti, păstrându-şi stilul inconfundabil, dar adăugând mereu elemente surprinzătoare. Nu o spunem noi, ci o spun cronicari muzicali, critici, colegi de breaslă sau simplii ascultători. După ce au umplut locaţii precum Ateneul Român sau Sala Palatului, Urma se întorc la Arenele Romane, unde ne promit că vor oferi o prestaţie aşa cum ne-au obişnuit. Mai mult decât atât, vom descifra puzzle-ul numit "Lost End Found", ultima creaţie a băieţilor din Urma, nelansată până acum. Dar sigur vor dezvălui câte ceva spectatorilor prezenţi.
byron se vor prezenta publicului cu un show acustic, pe care îl putem rezuma astfel: vom trăi o dramă interzisă, vom descoperi un soi de alchimie, iar în final, totul va fi perfect, şi ne vom bucura cu toţii de 30 de secunde de faimă.
Invităm publicul să vină şi să trăiască povestea Urma la Arenele Romane. Cu un pahar de bere, de apă sau de vin, după preferinţe, să se lase purtaţi într-o lume izvorâtă exclusiv din muzica de calitate. Accesul se va realiza de la orele 18. Biletele sunt disponibile la preţul de 35 de lei în reţeaua Eventim.

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 954
popadriana

Adaugat in urma cu 3484 zile, 13 Mar. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .