poze cantec pentru malawi

Cântec pentru Malawi

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 21 Februarie 2018 19:00 - Miercuri 21 Februarie 2018
Lente - mansarda, Str. Arcului 8

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/30

Concert caritabil

Dăm startul primului eveniment caritabil din seria cântece, fonduri, bucurii!

Să vă spun despre ce e vorba aici.

Salut, sunt Caroline! În 2016 am aflat despre Malawi. Bineînțeles, știam de la orele de geografie, însă nu știam prea multe. Malawi, numit și ‘The warm heart of Africa’, cu o populație de aproximativ 18.000.000 de locuitori și în jur de 2.000.000 orfani. Tot în 2016, am aflat din rapoartele UNICEF că un copil moare de malnutriție la fiecare 6 secunde. Este ceva ce încă nu pot asimila! Atunci am hotărât să aflu mai multe despre programul Nourish the Children, programul prin care, zilnic sunt hrăniți peste 130,000 de copii.

NTC furnizează copiiilor din Malawi VitaMeal, pungi cu mâncare special formulate pentru copiii malnutriţi sau pentru a fi folosită de întreaga familie şi este produsă chiar în zonele defavorizate, din ingrediente cultivate local.

Anul acesta am hotărât să încep o serie de evenimente menite adunării fondurilor necesare pentru a susține 5 copii în fiecare lună. Cum puteam începe altfel decât povestind prietenilor despre acest proiect, căutând teme pentru evenimente? Astfel, a venit ideea serilor muzicale – “Cântec pentru Malawi”. Pe cine puteam întreba dacă dorește să deschidă seria evenimentelor decât pe Cati?

Cati Vişinescu, sunt sigură că mulți o știți fie de pe munte, fie de la vreo cântare. Cati are ‘Chitara călătoare’, mare pasionată de munte, folk, tot felul de minunății handmade create chiar de ea – le puteți găsi pe pagina ei de Facebook: Create de Cati.

Pe Cati am cunoscut-o pe munte, în 2016, același an în care am aflat și de proiectul NTC. Ea a răspuns apelului meu ‘Cântec pentru Malawi’ super prompt şi afirmativ.

Hai să ne adunăm la Lente miercuri seară, hai să ne cunoaștem, să vă povestim despre proiect, să vedem împreună filmulețe cu minunățiile care se întâmplă în Malawi datorită VitaMeal!

Voi scrie – e liber la donații! Noi ne-am gândit la o donație sugerată de 15 lei.

La sfârșitul serii vom împărți surprize, sharing is caring, vrem să vă oferim și noi ceva făurit, cu drag, pentru voi de echipa Caroline Andreea Zgorțea și Gabriela Carabulea.

Numărul locurilor în mansardă este limitat la 30, așa că vă rugăm să vă înscrieți pentru a vă ocupa locul și a ne organiza cât mai bine: carolinezgortea.art@gmail.com.

Vã aşteptãm cu drag! :)

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1688635111193590/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 410

Eveniment postat de organizator

caroline zgor ea

Adaugat in urma cu 745 zile, 10 Feb. 2018

Adaugat de CarolineZ

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
concert boney m la sala palatului

Concert Boney M la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 8 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .