poze cardinal la expirat

Cardinal la Expirat

Bucuresti , Bucuresti. Luni 10 Septembrie 2018 21:00
Expirat, Str. Constantin Istrati nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

Cardinal este un proiect de garage rock / psychedelic de pe litoral, născut dintr-o afinitate pentru tot ce înseamnă fuzz, low-end, riffuri hipnotice și împachetat într-o atitudine punk și do-it-yourself care le-a purtat muzica departe.

„Noisehead”, EP-ul de debut, a fost lansat în octombrie 2016, când cei 4 băieți din trupă nu aveau nici 18 ani. Înregistrat într-o casă veche din Aviatorilor cu un minim de posibilități și un maxim de entuziasm, „Noisehead” a luat prin surprindere scena muzicală românească, debordând energie adolescentină într-un haos muzical organizat.

După o serie de concerte mai mici în Fabrica, pe 2 iunie Cardinal au cântat la Cobra Fest alături de trupe precum We Lost The Sea, Mental Architects și Meniscus. „Disappearer”, primul lor album, lansat în iulie 2017, le-a făcut muzica auzită prin toată țara și chiar și peste graniță. Turneul de promovare a albumului i-a readus pe băieți prin capitală, unde au avut primul lor concert sold out urmat îndeaproape de al doilea, în orașul lor natal, Constanța.

Piesele de pe „Disappearer”, care dau dovadă de o explorare mult mai amplă a muzicii psych total distorsionate și un stil muzical care a crescut și s-a maturizat odată cu băieții la final de adolescență, combinate cu predecesoarele mai brute de pe „Noisehead”, au răsunat în Cluj-Napoca, Craiova și Timișoara, cât și Belgrad și Subotica, Serbia.

Cu aer proaspăt în plămâni după o pauză creativă de aproape 1 an, datorată plecării la studiu în străinătate a 2 dintre membri trupei, revenit cu noi concerte sold out în București și Constanța și cu un turneu și mai ambițios, „Homecoming Tour 2018”, ce promovează noul lor single - „Minolta”. Ultima și cea mai semeță oprire a acestui turneu va fi la Expirat București și va închide încă un capitol pentru Cardinal.

Acces: 15 lei - pre-sale / 20 lei - la intrare, în seara evenimentului
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 611
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2058 zile, 31 Aug. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .