poze carla s dreams la hard rock pe 14 iunie

Carla's Dreams la Hard Rock pe 14 iunie

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Iunie 2018

Categorii: Muzica si Concerte

Te asteptam joi, pe 14 iunie de la 21:30, la Hard Rock Cafe la un show cu Carla’s Dreams. Ii iubesti, le asculti muzica, ai trait la intensitate maxima fiecare concert sau fiecare piesa nou lansata.

Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive si sound-ul divers. In ultimii trei ani, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”. Carla's Dreams au al doilea canal de YouTube din România la categoria artiști, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați. Carla's Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song "Imperfect", Best Group, Spring Hit "Antiexemplu" și Summer Hit "Până la sânge".

În fiecare an, Carla's Dreams sustin un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane si umplu toate salile pe unde canta in tara si afara. Anul trecut, Carla's Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au peste 530 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, artiștii au decis să lanseze piesa "Frica" drept cadou pentru fanii.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 129 lei (doar 200 de bilete)
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 59 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 541
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2128 zile, 31 Mai. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .