poze carusel concert de muzica braziliana
poze carusel concert de muzica braziliana poze carusel concert de muzica braziliana

Carusel - concert de muzică braziliană

Bucuresti , Bucuresti. Joi 11 Iunie 2015 20:30 - Joi 11 Iunie 2015
Ceainăria La un Ceai, strada Luigi Cazzavillan nr.25

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 15/50

concert de muzică braziliană

Gabriela Costa – voce, percutie
Alex Man – chitara

...un tumult de stari si ritmuri, ca un carusel ce te inalta in zbor spre vazduh, plutind cu gandul peste toate, departe…departe…

Rezervări la 0734 195 395
Suport artist: 25 de lei

„Cine nu a descoperit până acum miracolul muzicii braziliene, are un binecuvîntat prilej să o facă, audiind, bucurîndu-se de discul „Tempo de amor”, acreditat de doi dăruiţi interpreţi români care încearcă să lanseze prin argumentele artei lor o amplă punte către îndepărtata ţară din America Latină .. .Brazilia.

Ascultîndu-i şi reascultîndu-i pe Gabriela Costa, pe Alex Man, ajungi să nutreşti convingerea că ei au fost născuţi şi nu făcuţi pentru bossa nova, pentru samba, pentru choro, specii muzicale cu care cei doi se identifică afectiv şi profesional în totalitate.”- Florian Lungu

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat.
Profesoara de geografie ca formatie, dar pasionata si de sunete - care pot prinde forma unui cantec, si de culori, texturi, materiale -care se pot transforma intr-un obiect ce iti poate face viata mai frumoasa.

“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul si lirismul ei ...Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica si misterul femeii.”

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.

Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan.

În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. De asemenea este implicat activ în proiectele “Refrene de altadat’”(muzica romaneasca veche) si “Jazz in a classic style”alaturi de Gabriela Costa.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLqgx5GIaPh0-b_3gf16nly1s0Jk4Esaiy
https://soundcloud.com/mojazz1969/carihnos

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1657881527759453/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 866
adina chitu

Adaugat in urma cu 3242 zile, 08 Iun. 2015

Adaugat de Adina13487

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 77

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .