poze casuta cu povesti muzicale

Casuta Cu Povesti Muzicale

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 10 Octombrie 2017 10:15 - Vineri 13 Octombrie 2017

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 1000/1000

“Casuta cu Povesti Muzicale” este un proiect original Alumnus Club pentru UNESCO ce ii ajuta pe cei mai mici elevi sa descopere frumusetea muzicii clasice si a povestilor. Proiectul a debutat in orasul Cluj-Napoca iar toamna aceasta va ajunge si in scolile din Bucuresti.

In luna octombrie, spectacolul educational-cultural interactiv pentru copii “Casuta cu Povesti Muzicale” se va desfasura in Bucuresti in cadrul Scolii Gimnaziale “Ferdinand I”, Scolii Gimnaziale numarul 2, Scolii Gimnaziale numarul 194 si Scolii Gimnaziale numarul 195. Spectacolul reprezinta o oportunitate unica pentru elevii claselor 0-4 de a se bucura in cadrul scolilor lor de un spectacol muzical de opera exceptional, special creat pentru ei.
Spectacolul, aflat in regia lui Iulian Sandu, va contine fragmente din operele Peter Pan (de Laurentiu Profeta), Motanul incaltat (de Cornel Trailescu) si Fata mosului si fata babei (de Florin Comisel) si ii va implica pe copii in diverse jocuri interactive astfel incat acestia sa asimileze noi informatii in cel mai placut mod posibil.
Pe parcursul spectacolului moderatorul si personajele vor interactiona constant cu micii spectatori si ii vor invata notiuni de cultura generala aferente mai multor domenii precum literatura, istoria muzicii clasice romanesti, notiuni de dans, canto, regie, curiozitati despre compozitor si informatii despre lumea artistilor.
Echipa artistica ii va reuni pe dirijorul Eduard Dabrowski-Boboia, solistii Grigore Madalina-Andreea, Panca Mihaela Alexandra, Vibran George-Ionut, Iustinian Zetea si Daniel Filipescu, balerinii Paul Sebastian Anton si Elena Vasilica si ansamblul instrumental format din Iosua Galev, Camelia Ciobanu, Iulia-Adriana Cazacu, Mihai-Ioan Vaida si Dan Andrei Valeanu.
Alumnus Club UNESCO a fost infiintata in anul 2000 si pe parcursul celor 17 ani de activitate neintrerupta a implementat numeroase proiecte educationale, majoritatea adresate in exclusivitate tinerilor si copiilor. Asociatia implementeaza “Casuta cu povesti muzicale”, in vederea promovarii activitatilor culturale interdisciplinare in scolile din Romania si a dezvoltarii interesului publicului tanar pentru activitatile culturale.
Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.Pentru mai multe informatii despre proiect: Elena Vasilica, 0748.100.288 si pe pagina de Facebook a proiectului “Casuta cu Povesti Muzicale” si http://alumnus-unesco.club/casuta-cu-povesti-muzicale-bucuresti/

Mai multe detalii: http://alumnus-unesco.club/casuta-cu-povesti-muzicale-bucuresti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 695

Eveniment postat de organizator

amalia badescu

Adaugat in urma cu 2361 zile, 10 Oct. 2017

Adaugat de Amalia15324

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .