poze club mate romania official launch party

Club Mate Romania Official Launch Party

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 August 2013
Baraka, Parcul Herastrau

Categorii: Muzica si Concerte

New Drink in town - Club Mate Launch Party

New drink in town – Club Mate Launch Party, joi 22 august, Baraka, Parcul Herăstrău
Pregătește-te pentru un eveniment special de lansare, joi 22 august. Pe la orele 20 ne strângem la Baraka să sărbătorim lansarea oficială Club Mate în România, cu muzică bună, invitați de seamă și free drinks.
Ce este Club Mate?
Club Mate este o băutură energizantă naturală cu gust fresh, pe bază de frunze de mate, care te revigorează instant. Cu un conținut ridicat de cofeină, însă unul scăzut de zahăr, Club Mate îți oferă energia de care ai nevoie în orice moment. Nu conține alcool, iar combinația de cofeină și taninuri stimulează fără să dea o stare de neliniște. Ingredientele Club Mate sunt în totalitate naturale, sunt vegetariene și vegane. În plus, are un gust minunat și în combinații de cocktailuri alcoolice și non-alcoolice.
Club Mate a apărut pe piața în Germania anilor 1920, și a devenit una din cele mai populare băuturi din întreaga lume. Club-Mate a devenit foarte popular în scena clubbing a anilor 90′ din Berlin ca alternativă la băuturile energizante nesănătoase. Datorită gustului extraordinar atunci cand este combinată cu alcool, este preferata party-goerilor activi.
Pentru a ne convinge, vom testa pe viu toate aceste calități cu ajutorul unor mixologiști pricepuți care ne vor prepara cocktailuri delicioase pe baza de Club Mate. Între 20.00 si 23.00 te invităm la drinks on the house, ca să ne pregătim cum se cuvine de petrecere.
Vom sorbi un Jaeger-mate sau un Club Mate clasic pe muzica celor de la Moonlight Breakfast, G.O.L.A.N., Charlie Boy, The Model și Snygg.
Moonlight Breakfast nu mai au nevoie de nicio introducere. De la debutul din 2011 în fața a 35,000 de oameni, au ajuns în doar 2 ani una dintre cele mai îndrăgite trupe live din România. Piesele lor îmbină un sound actual, bine ancorat în trendurile sonore cu un melanj elegant de soul, jazz, dance și electro care te poartă prin anii `40 pe note de clarinet și chiar prin synth-urile anilor `80.
G.O.L.A.N. sunt cei mai noi ștrengari apăruți recent în peisajul muzical. Un proiect cu totul deosebit și șmecher, G.O.L.A.N. înseamnă, mai exact, Ștefan Ciobănete (Charlie Boy), Alex Burcea și Ernest. Cei trei și-au unit puterile golănești pentru a crea o experiență acustică specială, în care combină în mod surprinzător instrumentele live cu sampling-ul și DJ-ingul.
După aceste două live act-uri, seara va continua în pași de dans mai rapizi pe beaturile a trei DJ locali cunoscuți: partystarterul Good Life Charlie Boy vine cu fresh good vibes, strămutatul Snygg aduce sound-ul din Bristol, iar grațiosul The Model ne va rupe capetele cu niște techno baroc.
Event pe facebook: https://www.facebook.com/events/621347731233145
Intrarea liberă

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/621347731233145

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3220

Eveniment postat de organizator

violeta africana

Adaugat in urma cu 3874 zile, 19 Aug. 2013

Adaugat de Violeta11164

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .