poze concert 2 luna amara we singing colors dj hefe

Concert#2 | Luna Amară, We singing colors, DJ Hefe

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Aprilie 2015 21:00
Strada Ion Minulescu Nr.67-93 WASP

Categorii: Muzica si Concerte

Seria concertelor inedite continuă la WASP – Working Art Space and Production: sâmbătă, 4 aprilie 2015, orele 21:00, va avea loc un eveniment cu totul special – o combinație surprinzătoare între un concert LUNA AMARA acustic, alături de invitați surpriză, și un concert WE SINGING COLORS electric. DJ HEFE se va ocupa de muzicile de dans, până dimineață.

Luna Amara este cea mai complexă și controversată apariție muzicală a scenei rock românești din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranșante, Luna Amara si-a format un public al său, un public care vrea să înțeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult. De-a lungul timpului, trupa a apărut pe prima pagină a mai multor cotidiene naționale ca urmare a unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău si Alba-Iulia, dar și ca urmare a unei interpretări pline de semnificații politice la Stufstock Vama Veche, în direct pe postul național de televiziune. De data aceasta vor susține la WASP un concert acustic, alături de câțiva invitați surpriză.

www.youtube.com/lunaamaraband | www.luna-amara.ro |www.facebook.com/LunaAmaraBand

We Singing Colors este acea trupă indie-pop din București care a lansat primul album („Made of wool, made of heavy metal”) în aprilie 2014 și a avut peste 100 de concerte în orașele mari din Romania, dar și în Chennai (India), Chișinău (Moldova) si Sofia (Bulgaria). Trupa experimentează întotdeauna în ceea ce privește locurileșsi felurile în care cântă: de la intimitatea taxi-ului (“Day for my eyes”), la atmosfera din pădure („Say you’re mine”) și până la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up etc).Unele dintre piesele lor au intrat pe compilații internaționale de muzică (Music Alliance Pact:“Cântec de seară” și “There when you sleep”), altele au fost difuzate la radiouri independente din Canada și Statele Unite ale Americii (“Moscow” și “Good days, bad days”) sau au devenit coloana sonoră în reclame din Romania și Georgia.

http://wesingingcolors.wix.com/band | www.fb.com/wesingingcolors |www.youtube.com/wesingingcolors http://we-singing-colors.bandcamp.com/

DJ Hefe este membru al trupei Coma din anul 2000 și tot de atunci și DJ de alternative punk ska. Duminica realizează pe MTV emisiunea „Alternative Nation”, iar la Radio Guerrilla, Domestika cu Hefe. A fost realizator și prezentator al emisunilor „Rockada” pe TV Klumea, „Urban Groove” pe UTV și „Bring the noise” pe Music Channel. Hefe a obținut Premiul Sunete pentru jurnalism muzical 2014.

Biletele se vor putea achiziționa în seara evenimentului, la prețul de 20 lei.

Mai multe detalii: http://waspmagazine.com/concert2-luna-amara-we-singing-colors-dj-hefe/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1077
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
wasp

Adaugat in urma cu 2866 zile, 02 Apr. 2015

Adaugat de waspstudios

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .