poze concert a g weinberger la la sala arcub

Concert A.G.Weinberger la la Sala ArCub

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Octombrie 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

JAZZAJ la ArCub - Recital acustic A.G.Weinberger

Sambata, 4 octombrie, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureti reia seria concertelor bilunare, Jazzaj la ARCUB, prin recitalul Gringo de Bucureti, sustinut de artistul A.G. Weinberger. Evenimentul va avea loc la sala din Str. Batite nr. 14, de la ora 20:00.

Chitarist de exceptie, vocalist, interpret la muzicuta, producator si realizator de emisiuni radio si TV, producator de albume, A. G. Weinberger este o certa autoritate in domeniul muzical. Atitudinea si gandirea despre viata il definesc drept „intaiul misionar al muzicii Blues“, fiind numit de ctre critica de specialiate Mr. Blues al Romaniei.

In 2011, A.G. Weinberger a primit recunoaterea oficiala a talentului i valorii sale, fiind decorat cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, de ctre Presedintia Romaniei, in semn de apreciere pentru cariera muzicala deosebita si pentru eforturile constante de a descoperi si de a promova noi talente.

A.G.Weinberger este una dintre cele mai puternice si mai complexe personalitati ale blues-ului din Romania. Cunoscut i cu numele de Gringo de Romania i supranumit The Transylvanian Guitar Man, A.G. Weinberger va prezenta pe scena Salii ARCUB un concert de colectie, o selectie unica de bijuterii muzicale unice in Romania.

Printre „randurile“ muzicale, vor iei la lumina povesti uitate sau nestiute despre mari artiti de blues sau jazz, precum i amintiri de suflet ale intalnirilor si experientelor cu mari muzicieni ai lumii pe care A.G. Weinberger i-a cunoscut in cei sapte ani petrecuti in Statele Unite ale Americii.

Pentru cei care nu au avut inca sansa de a fi partasii unei destanuiri muzicale de forta si expresie artistica de inalta clasa, artistul selectat pentru nominalizare la 7 categorii ale Premiilor Grammy, dar si pentru cunoscatorii care iubesc generatia de aur a chitaristilor romani, seara de sambata, 4 octombrie este o ocazie de a veni in contact cu originalitatea i maiestria unei interpretari impecabile a pieselor alese de artiti.

Compozitiile originale isi fac loc printre temele muzicale ce apartin anilor ‘20, ’30 si care se intind pana astazi. in Gringo de Bucuresti, A.G. Weinberger nu doar reinventeaza si recreeaza muzica, ci o sintetizeaza aproape visceral in propria sa cromatica sonora. Astfel, recitalul ofera sansa de a asculta cateva dintre cele mai subtil alese muzici de la Atlantic pana la Pacific.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Preturi: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 816
george

Adaugat in urma cu 3494 zile, 24 Sep. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .