poze concert accept la arenele romane

Concert ACCEPT la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Luni 14 Decembrie 2015 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internationale, headlinerii de la Wacken 2014, germanii de la ACCEPT, sosesc in Romania pe 14 decembrie la Arenele Romane din Bucuresti pentru a prezenta fanilor showul “Blind Rage over Romania” !Cu 14 albume la activ si mii de concerte in toata lumea, pionieri in dezvoltarea stilurilor thrash, speed si heavy metal, ACCEPT vor prezenta pe 14 decembrie in cortul incalzit al Arenelor Romane cantece de pe noul album “Blind Rage” in cadrul unui playlist foarte variat care va include si piese de pe albumele care i-au facut celebri precum Balls to The Wall, Metal Heart, Princess of the Dawn, Teutonic Terror sau Stalingrad!

Intoarcerea lor, indelung aplaudata, in 2010 cu albumul “Blood Of The Nations”, a deschis noi orizonturi pentru trupa germana, ACCEPT, dupa o pauza de 15 ani. Au ramas in topuri cu urmatorul album, Stalingrd, in 2012, album urmat de un turneu international. Anul 2014 a inceput cu cu o lansare a unui album impresionant, Blind Rage, release care a ajuns pe locuri fruntase in topurile Europene (locul 1 in Finlanda si Germania!) dar si in jurul lumii, fiind indelung laudat de presa de specialitate din Suedia pana in America de Sud, alaturi de o serie impresionata de showuri sold out in Asia, Australia, Europa si cele doua Americi. Accept au cantat apoi pe scenele marilor festivaluri internationale in cadrul turneului Blind Rage Part 1. Incepand cu luna aprilie, au continuat turneul cu partea a doua, iar acesta se va incheia in Europa de est la mijlocul lui decembrie cu niste showuri de peste doua ore in special pentru fanii de power, groove, heavy si speed metal ! Trupa este din nou in turneu: “Faster…Harder…Louder!”

Pe 14 decembrie, ACCEPT ajunge din nou in Romania la Arenele Romane din Bucuresti !

Bilete earlybird in numar limitat se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea) la pretul special de 70 de lei alaturi de un numar limitat de bilete Golden Circle in fata scenei la pretul de 120 de lei. (doar 250 de bucati)

Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 80 de lei pana pe 1 octombrie, 90 de lei pana pe 1 decembrie si 100 de lei dupa 1 decembrie si in ziua concertului, la intrare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 894
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1584 zile, 14 Iul. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 17 Nov 2019 - 17 Nov 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
fuckup nights bucharest vol ii

FuckUp Nights Bucharest Vol II

Bucuresti, Bucuresti. 28 Nov 2019 - 28 Nov 2019
  • Ai ceva de zis?

    .