poze concert akcent n am bani de bilet

Concert Akcent “N-am bani de bilet”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Noiembrie 2019 22:30
Hard Rock Cafe, Sos. Kiseleff, nr. 32

Categorii: Muzica si Concerte

Te invitam la Hard Rock Cafe, vineri, 22 noiembrie, incepand cu ora 22:30, la un concert cu trupa Akcent.

Adrian Sînă duce povestea mai departe pe scena din Hard Rock Cafe, în data de 22 noiembrie, de la ora 22.30. Concertul poartă numele celei mai bine vândute piese din România în anul 2002 - "N-am bani de bilet" și aduce în prim plan hituri clasice Akcent, dar și melodii din topurile actuale.


Adrian Sînă este unul dintre cei mai prolifici și de succes artiști și producători români. Cu peste 3,5 milioane de fani în toată lumea, piesele lansate de acesta atât solo, cât și sub numele Akcent, au depășit un miliard de vizualizări.Debutul sau în muzică a avut loc în 1999, fiind unul dintre fontatorii Akcent, una dintre cele mai faimoase trupe din industria autohtonă. Trupa a devenit cunoscută odată cu single-ul “Ți-am Promis”, lansat în 2001, extras de pe albumul de debut - "În Culori", ce a fost certificat cu discul de platină în mai puțin de o luna de la lansare. O serie de hituri locale lansate la scurt timp după au propulsat Akcent la statutul de staruri, cucerind piață internațională odată cu lansarea single-ului “Kylie”, versiunea în limba engleză a piesei “Dragoste de închiriat”. “Kylie" a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, în țări precum Olanda și Franța, în timp ce următoarele lansări, “That’s My Name”, “Stay With Me” și “My Passion” i-au consolidat proiectului poziția de star internațional.Videoclipurile artistului au adunat peste un miliard de vizualizări, în timp ce mai multe piese au fost lansate fie ca single, fie incluse în diferite compilații ale unor case de discuri internaționale, printre care și Warner Music Group, Universal Music Group și Ministry of Sound.


Grație succesului extraordinar a hiturilor “Kamelia” (Akcent), “Liar’ (Sandra N) “Sărutări criminale” (Maxim) sau “Noi Simțim La Fel” ( Lidia Bubble feat Adrian Sînă), anul 2014 îi aduce premiul “Cel mai bun compozitor al anului” în cadrul premiilor Radio România.

2018 a adus un nou sound din partea trupei, cu ocazia unui nou EP pe care se regăsesc single-uri ca “Stole My Heart”, “My Lady” și “Deep În Your Eyes”, ce au acumulat deja zeci de milioane de vizualizări.


“Rita”, cea mai recentă lansare a trupei, a pregătit terenul pentru #Akcent20, începutul anului 2019 însemnând celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei.


Biletele au următoarele prețuri:- 50 de lei, VIP, cu loc în fața scenei

- 30 de lei, cu loc la masă, în sală.

- 30 lei, fără loc.


Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Eveniment powered by Magic FM.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-akcent-n-am-bani-de-bilet-46215/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 654
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1695 zile, 24 Oct. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bucuresti
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
  • Ai ceva de zis?

    .