poze concert alexandru andries dan si 6fingers de la trupa byron grupul see seven sorin romanescu george baicea elena bokor si alexandra potinga

Concert: Alexandru Andries, Dan si 6fingers de la trupa byron, grupul See Seven, Sorin Romanescu, George Baicea, Elena Bokor si Alexandra Potinga

Bucuresti , Bucuresti. Joi 3 Iunie 2010 20:30 - Joi 3 Iunie 2010
Clubul Taranului Roman

Categorii: Muzica si Concerte

Alexandru Andries, Dan si 6fingers de la trupa byron, grupul See Seven, Sorin Romanescu, George Baicea, Elena Bokor si Alexandra Potinga se strang joi, 3 iunie, incepand cu 20.30, la Clubul Taranului pentru Copiii Miei.

Mia si Costel au cea mai mare familie. Fiecare din cei 75 de copii crescuti in familia lor de-a lungul anilor are povestea sa. O poveste despre curajul de a incepe o noua viata. Cei doi parinti au reusit sa le redea acestor copii zambetul, increderea si lumina din ochi. Acum, copiii Miei fac cursuri de arta, muzica, limbi straine, teatru si multe altele, pentru a le da sansa de a-si descoperi drumul in viata. Unii dintre ei au ajuns bursieri la facultati de arta, altii au luat premii la concursuri nationale de pictura, sport sau muzica.
Noi am fost miscati de povestea Miei si a copiilor pe care i-a ajutat si ii ajuta in continuare. Atunci ne-am hotarat sa ne facem si noi unchi si ne-am strans cu mic, cu mare, sa cantam pentru ei. Pentru ca acesti oameni sa continue lucrurile minunate pe care le fac, ei au nevoie de tot sprijinul nostru. Asa ca va asteptam pe 3 iunie la Clubul Taranului incepand cu ora 20.30 pentru a le fi alaturi.
La inceputul spectacolului, pentru a intra in lumea Miei si a copiilor ei, va fi proiectat documentarul “Tu poti face diferenta!” produs de Lorin Ovidiu Hagima in regia Elenei Nazare. Acesta ne va prezenta familia Miei si a lui Costel Scarlat, cei care au pus bazele fundatiei “Mia’s Children” oferindu-le astfel acestor copii sansa unui nou inceput. In continuare va avea loc un concert sustinut de Alexandru Andries, grupul a capella See Seven, Sorin Romanescu, Dan si 6fingers de la trupa byron, George Baicea, Elena Bokor si Alexandra Potinga.

In acelasi timp, la Clubul Taranului este deschisa vreme de doua saptamani o expozitie de pictura cu lucrari realizate de unii dintre copiii Miei. Fondurile obtinute din vanzarea acestor tablouri vor ajunge la fundatia Mia’s Children”.
Biletele pentru concertul de joi se gasesc la intrarea in club. Toate fondurile rezultate vor merge, de asemenea, catre fundatia “Mia’s Children”. Va asteptam pe toti sa fim alaturi de Mia si copiii ei, joi, 3 iunie, la Clubul Taranului incepand cu ora 20.30.

Mai multe detalii: http://www.byronmusic.ro/blog/concert-caritabil-mias-children-clubul-taranului-3-iun-20-30-2/734

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 606
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

byron

Adaugat in urma cu 3763 zile, 02 Iun. 2010

Adaugat de byron

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs masajul balinez cu bete de bambus

Curs: Masajul Balinez cu Bete de Bambus

Bucuresti, Bucuresti. 12 Sep 2020 - 20 Sep 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 26 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .