poze concert alina manole lansare de album lucruri simple

Concert Alina Manole - Lansare de album - Lucruri simple

Bucuresti , Bucuresti. Luni 28 Mai 2018
Teatrul Nottara

Categorii: Muzica si Concerte

Alina Manole – inventatoarea planetei muzicale Luna Pătrată, planetă ce adună laolaltă mii de spirite frumoase – lansează la finalul lunii Mai 2018 un nou album!

Din 2009 și până acum, Alina Manole a lansat 5 materiale discografice, fiecare în mai multe tiraje, însumând un univers singular în piața muzicală românească.
Luna Pătrată (2009), Cu drag (2009), Dragoste în 3 (2011), Fericirea de Luni (2014), 3 A.M. (colecție, 2016) sunt titlurile purtătoare de povești muzicale, compuse cu ironie, umor și adevăr, despre viața reală și tot ce se află în universul iubirii oficiale sau tabu.
Desigur, artista ar fi putut alege să cânte despre idealuri, îndrăgostire, iubire fără limite. Doza de realism și simțul umorului au transformat însă creațiile ei în produse aparte, unicat, așa cum sunt și păcătoșii care vin la concerte, mulți, frumoși, inteligenți, asumați.
Albumul din 2018 vine în aceeași linie de unicitate muzicală, cu câteva precizări pe care le face chiar Alina Manole:
„În albumul acesta nu se desparte nimeni. E o noutate, dar asta nu înseamnă că lucrurile sunt roz și pufoase. E vorba doar de o stare de echilibru relativ, în care multele întâmplări ale vieții sunt luate ceva mai ușor, fără drame profunde. Personajele noului album sunt diverse: femeia care visează în ploaie de dorul Lui, bețivul care îi cântă iubitei sub balcon, oamenii pentru care "NU e panică" să aibă încă o relație, bărbatul care așteaptă la miez de noapte telefonul Ei, amanții în ziua lor liberă, cuplul cu el poet neînțeles și ea minoră, cuplul cu ea aproape convinsă de un zburător... Apare și țigara, ca un leitmotiv al tuturor momentelor în care am scris aceste cântece sau al momentelor pe care le-am trăit pentru a ajunge să le scriu.
Albumul nou este o sumă de lucruri simple. De viață. Viața reală, nu cea din filme. Pentru că viața reală are mai multă MUZICĂ înăuntru decât orice început sau final al unei povești de dragoste.

Am spus cum se numește albumul?
LUCRURI SIMPLE
Există acolo și un cântec care se numește la fel.”

Lansarea albumului „Lucruri simple” al Alinei Manole va avea loc la Teatrul Nottara (Sala Horia Lovinescu) pe 28 mai 2018, la ora 19:00. Producția albumului și a evenimentului de lansare (eveniment, nu concert!) este tot marca Alina Manole, adică stă sub semnul eleganței și al imaginației dincolo de muzica în sine.
Bilete (online print-at-home, cu livrare prin curier sau achiziționate la infopoint MegaMall și Promenada Mall din București) prin ENTERTIX.RO si MYTICKET.ro
Până la data de 31 martie, biletele au preț special de 65 de lei.
După această dată, prețul unui bilet este 80 de lei.

Detalii despre spectacolul de lansare, despre album și artiștii care au contribuit la realizarea acestui nou proiect Alina Manole vor fi publicate pe www.alinamanole.ro și pe contul de FACEBOOK Alina Manole

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 464
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 675 zile, 16 Apr. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3563

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .